top of page

Η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις


Το Ράλλυ Ακρόπολις δημοσίευσε το Rally Guide 1, του αγώνα που αποτελεί τον 9ο γύρο του WRC και προγραμματίζεται για 9-12 Σεπτεμβρίου.


Πανηγυρική εκκίνηση στην Ακρόπολη


Όπως είναι γνωστό, επίκεντρο του Ράλλυ Ακρόπολις θα είναι η πόλη της Λαμίας, ενώ το κεντρικό service park θα βρίσκεται στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (Π.Ε.Λ.).


Το shakedown θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, σε διαδρομή μήκους 4,30 χλμ., πέριξ της Λαμίας.


Μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα κατέβουν στην Αθήνα, για την Πανηγυρική Εκκίνηση κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.


Ενόψει της πρώτης ημέρας του αγώνα, τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν στην Αθήνα.



Ράλλυ Ακρόπολις: Πρώτη ημέρα


Η Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει 5 ειδικές διαδρομές, μήκους 90,36 αγωνιστικών χιλιομέτρων.


Από την Αθήνα, τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς την Κορινθία, για να αγωνιστούν στις ειδικές διαδρομές Άγιοι Θεόδωροι (17,99 χλμ.) και Λουτράκι (19,4 χλμ.).


Έπειτα από μια ζώνη αλλαγής ελαστικών στο Λουτράκι, θα διεξαχθεί το δεύτερο πέρασμα από τους Αγίους Θεοδώρους, ενώ θα ακολουθήσουν οι δημοφιλείς ειδικές διαδρομές Θήβα (23,27 χλμ.) και Ελάτεια (11,71 χλμ.).


Η εναρκτήρια ημέρα του Εθνικού μας αγώνα θα ολοκληρωθεί στη Λαμία, με το βραδινό Flexi Service και ανασυγκρότηση.