Είστε εδώ Αρχική Γραφείο Τύπου Ειδήσεις - Ανακοινώσεις Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση Ειδήσεις - Ανακοινώσεις Γραφείο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου, η τακτική Γενική Συνέλευση του Α.Ο.Θ. Την συνέλευση χαιρέτισαν ο τέως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας (και φίλος του ομίλου και του μηχανοκίνητου σπορ) Κος Παναγιώτης Ψωμιάδης και ο εντεταλμένος σύμβουλος του τομέα συγκοινωνιών Κος Δημήτρης Βάννης από την οικοδέσποινα Περιφέρεια.

Οι εργασίες ξεκίνησαν με την ανάδειξη του Κου Δημήτρη Μανωλόπουλου ως προέδρου της Γενικής Συνέλευσης και συνεχίστηκε με τον απολογισμό του 2011.

Πρώτος έλαβε τον λόγο ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Τριανταφύλλου ο οποίος παρουσίασε την αγωνιστική δράση της χρονιάς κι ανέλυσε τα γεγονότα που συνέβησαν στο 40ο ράλλυ Θερμαϊκού, στην 15η Ανάβαση Ζαγκλιβερίου, στο 44ο ράλλυ Δ.Ε.Θ και στις δύο δεξιοτεχνίες που διοργανώθηκαν το 2011. Στην συνέχεια το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Ανεζίνης παρουσίασε τα στοιχεία για τους κριτές των διοργανώσεων, τονίζοντας τις άριστες κριτικές που απέσπασε ο όμιλος για την επάρκειά τους κι ευχαριστώντας τους για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Ενημέρωσε για την βοήθεια που προσέφεραν οι κριτές και τα στελέχη, μέλη του ΑΟΘ σε όποιες λέσχες το ζήτησαν. (Λέσχη Βεροίας, Πτολεμαΐδας κ.α.). Επίσης αναφέρθηκε στην προσπάθεια διεύρυνσης των μελών του ομίλου που απέφεραν 26 νέα μέλη.

Τον απολογισμό έκλεισε ο πρόεδρος του ομίλου Δημήτρης Κουμποτής που αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που ταλαιπώρησαν τον όμιλο, σαν αποτέλεσμα της οικονομικής συγκυρίας που βιώνει η Ελλάδα. Ευχαρίστησε για την οικονομική στήριξη την εταιρία Ζωοτροφών Τριανταφύλλου και προσωπικά τον Νίκο και την Βάσω Τριανταφύλλου, την Σάββας Παπαντωνίου ΑΕΒΕ με τα λιπαντικά RS200, την τεχνική εταιρία Διαμαντής Τζαμπάζης Α.Ε., τον Δήμο Λαγκαδά και τον Δήμαρχο Κο Αναστασιάδη και τον Παντελή Τοψή, που ήταν ¨παρόντες¨ σε όλες τις εκδηλώσεις. Σημείωσε την πικρία που προκάλεσε η ανεξήγητη άρνηση του Δήμου Θεσσαλονίκης να δώσει άδεια χρήσης της Πλατείας Αριστοτέλους για την εκκίνηση του ράλλυ ΔΕΘ. Ενημέρωσε τα μέλη για την διακοπή της συνεργασίας με την EXPRESS SERVICE και την έναρξη νέας με την INTERAMERICAN, η οποία προσέφερε στα μέλη του ομίλου ειδική – πολύ χαμηλή τιμή για οδική βοήθεια.

Ο Παναγιώτης Μητρόγλου στην συνέχεια ανέγνωσε την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής που έλεγξε τα οικονομικά του ομίλου και πρότεινε την απαλλαγή του Δ.Σ. Τον απολογισμό ακολούθησε η αναφορά στο μέλλον.

Ο Πρόεδρος ενημέρωσε για το 2012, εξηγώντας το πρόγραμμα που ζήτησε ο ΑΟΘ (ίδιο όπως και το 2011) και ανέφερε την γενική συνέλευση της ΟΜΑΕ που θα γίνει στις 19/12 στην Αθήνα, όπου και θα παραβρεθεί. Εξέφρασε την απογοήτευση του για τις εξελίξεις στην ομοσπονδία, όπου ακόμα δεν έχει πάρει αναγνώριση από την ΓΓΑ, όπου το καταστατικό παραβιάζεται από αποφάσεις της διοίκησης κι επιφυλάχθηκε να ενημερώσει τα μέλη μετά την 19η Δεκεμβρίου. Ενημέρωσε το σώμα για την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν στον όμιλο τον Οκτώβριο του 2012 και ζήτησε από τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους να είναι σε επαφή με το Δ.Σ. για να γίνει η διαδοχή της διοίκησης όσο γίνεται πιο ομαλά. Τέλος αναφέρθηκε στην ανάγκη να δημιουργηθεί εντευκτήριο του ομίλου, όπου τα μέλη και οι φίλοι θα μπορούν να συγκεντρώνονται και να ανταλλάσουν απόψεις.

Από τα μέλη τον λόγο πήραν οι παρακάτω: Ο Κος Βαγγέλης Ζάχος που ευχαρίστησε τον ΑΟΘ για την στήριξη που είχε η ομάδα τους στην προσπάθεια διεκδίκησης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Ο Κος Βασίλης Γεωργιάδης που συνεχάρη το Δ.Σ. για την προσπάθεια και συνέστησε να γίνουν προσπάθειες ενεργοποίησης όλων των μελών, παλαιών και νέων, διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος θα είναι κοντά στον όμιλο, σε ότι μπορεί να προσφέρει. Ο Κος Μαυροματίδης Σάββας που προέβλεψε ότι οι εξελίξεις θα είναι βλαπτικές για την Βόρεια Ελλάδα και ζήτησε να μάθει ποια θα είναι η θέση του ομίλου στις αντικαταστατικές ενέργειες της ομοσπονδίας. Ο Κος Μανωλόπουλος Δημήτρης που αφού συνεχάρη το Δ.Σ. προέτρεψε να μην επιτρέψει ο ΑΟΘ να ληφθούν αποφάσεις που θα θίγουν τα συμφέροντα του, να μην διστάσει το ΔΣ να ¨μαλώσει¨ με όποιον χρειαστεί. Πρότεινε την δημιουργία τράπεζας αίματος από τα μέλη του ΑΟΘ και συμφώνησε με την ιδέα της λειτουργίας στεκιού, έστω και σε κάποιο από τα υπάρχοντα καφέ. Ο Κος Θεοφανίδης Χρ. που πρότεινε να γίνει πιο εξωστρεφής ο όμιλος, τόσο στην κοινωνία (σχολεία, μαζικοί φορείς) όσο και στο εξωτερικό (Βούλγαροι αγωνιζόμενοι σε δικούς μας αγώνες). Ο Κος Χριστόπουλος Κώστας που πρότεινε να μετατραπεί προσωρινά σε εντευκτήριο ο υπάρχον χώρος (τα γραφεία) και ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του Δ.Σ. για να βοηθήσει στην εύρυθμη λειτουργία των γραφείων.

Η συνέλευση έκλεισε με την ενημέρωση του σώματος ότι ο όμιλος θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίττα του σε εκδήλωση που θα γίνει Κυριακή μεσημέρι με γεύμα σε οικογενειακή ταβέρνα, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα (αρχές Ιανουαρίου).

Έχει διαβαστεί 1528 φορές

Αγωνιστικά Νέα - Ράλλυ ΔΕΘ

Οι νικητές του 52ου Ράλλυ ΔΕΘ - Γιώργος Αναπολιωτάκης και Θανάσης Τσιούκας

52ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Δυνατός Απόηχος

σε 52ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Η περίληψη ενός συναρπαστικού αγώνα

Οι νικητές του 52ου Ράλλυ ΔΕΘ - Γιώργος Αναπολιωτάκης και Θανάσης Τσιούκας

52ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Αποτελέσματα

σε 52ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Τα αποτελέσματα του 52ου Rally Δ.Ε.Θ.

52ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Στάθμευση Τρέιλερ

52ο Rally Δ.Ε.Θ. - Στάθμευση Τρέιλερ

52ο Ράλλυ ΔΕΘ - Δελτίο Πληροφοριών Νο 1

σε 52ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

52ο Ράλλυ ΔΕΘ - Δελτίο Πληροφοριών Νο 1 52ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Αγωνιστικά Νέα - Ράλλυ Θερμαϊκού

49o Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού- Αναβολή λόγω covid-19

Η πανδημία του covid-19 ανάγκασε τον Α.Ο.Θ. να αναβάλλει το 49ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού

49ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού - Δελτίο Τύπου Νο1 - Και φέτος στο Ωραιόκαστρο!

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου θα φιλοξενήσει και φέτος το Rally Sprint Θερμαϊκού

Οι νικητές του 48ου Rally Sprint Θερμαϊκού - Παναγιώτης Καμπύλης και Σταύρος Σταμέλος

48ο Rally Sprint Θερμαϊκού - Ο Τολμών Νικά

Ο επίλογος ενός συναρπαστικού και καινοτόμου αγώνα

48ο Rally Sprint Θερμαϊκού - Διαδρομή, Αποστάσεις, Χρόνοι

Το ωράριο και οι χιλιομετρικές αποστάσεις της διαδρομής του 48ου Rally Sprint Θερμαϊκού

Αγωνιστικά Νέα - Αναβάσεις

4η Ανάβαση Λιβαδίου - Ενημέρωση 3

σε 4η Ανάβαση Λιβάδι

Ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η 4η Ανάβαση Λιβαδίου, δεύτερου αγώνα του θεσμού των Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος

4η Ανάβαση Λιβαδίου - Ενημέρωση 2

σε 4η Ανάβαση Λιβάδι

Ολοκληρώθηκαν οι χρονομετρημένες δοκιμές της 4ης Ανάβασης Λιβαδίου. Αγωνιστική πρεμιέρα σήμερα και για το νέο διαδικτυακό σύστημα μετάδοσης αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο www.aoth-livetiming.gr

4η Ανάβαση Λιβαδίου - Οι Συμμετοχές

σε 4η Ανάβαση Λιβάδι

Ο ΑΟΘ θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει 33 δυνατούς συνδυασμούς οδηγών και αυτοκινήτων οι οποίοι υπόσχονται δυνατές μάχες και πλούσιο θέαμα

4η Ανάβαση Λιβαδίου - Ο Χάρτης

Πιο ανάβαση από πέρυσι

Αγωνιστικά Νέα - Δεξιοτεχνίες Αυτοκινήτων

48η Δεξιοτεχνία - Αποτελέσματα

Aποτελέσματα και Φωτογραφίες του Αγώνα

48η Δεξιοτεχνία - Σχεδιάγραμμα 1

48η Δεξιοτεχνία - Σχεδιάγραμμα Διαδρομής

Δείτε το σχεδιάγραμμα της διαδρομής της 48ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων

48η Δεξιοτεχνία - Δελτίο Τύπου

σε 48η Δεξιοτεχνία

Κυριακή 16.6.2019 - Ώρα έναρξης 11.00 - Στον προαύλιο χώρο της Helexpo-ΔΕΘ μεταξύ του Πύργου ΟΤΕ και του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου

47η Δεξιοτεχνία - Αποτελέσματα

σε 47η Δεξιοτεχνία

47η Δεξιοτεχνία - Αποτελέσματα 47η Δεξιοτεχνία Δεξιοτεχνίες Αυτοκινήτων

Ποιός είναι online

Έχουμε online 22 επισκέπτες και 0 μέλη.