Είστε εδώ Αρχική Ικανοποίηση για τους αθλητές του Α.Ο.Θ. σε Κύμη και Bassano!

Ικανοποίηση για τους αθλητές του Α.Ο.Θ. σε Κύμη και Bassano!

Ικανοποιητικές ήταν οι εμφανίσεις των αθλητών του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης στους αγώνες που συμμετείχαν στις 25-27 Σεπτεμβρίου.

Ο Νίκος Παυλίδης συμμετείχε με συνοδηγό τον Allan Harryman και Skoda Fabia Rally2 Evo στο Rally Citta di Bassano της Ιταλίας, ενώ ο Κώστας Λαζαρίδης ρίχτηκε στη μάχη του Ενιαίου με τον διπλό αγώνα της Ανάβασης Κύμης.

Ο Κυπελλούχος Αναβάσεων Βορείου Ελλάδας Κώστας Λαζαρίδης στην πρώτη του επαφή με το  Skoda Fabia 1.2 Turbo της κατηγορίας του Ενιαίου, προσπάθησε να βρει τα όρια του αυτοκινήτου με το οποίο οι αντίπαλοι του έχουν αγωνιστεί σε πολλούς αγώνες. Τα αποτελέσματα του ήταν πολύ θετικά, αφού στο πρώτο του ανέβασμα στην υπέροχη διαδρομή της Κύμης σημείωσε τον 6ο ταχύτερο χρόνο, ενώ ήταν ακόμη καλύτερος στο δεύτερο του πέρασμα καταλαμβάνοντας την 4η θέση.


Ικανοποιημένος από τον τερματισμό του στην 27η θέση μεταξύ τριψήφιου αριθμού πληρωμάτων που τερμάτισαν εμφανίστηκε ο Νίκος Παυλίδης. Με συνοδηγό τον Allan Harryman στα bucket ενός Skoda Fabia Rally 2 Evo αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα και τις δύο αγωνιστικές ημέρες του Rally Citta di Bassano, παρόλα αυτά το διασκέδασαν και κατάφεραν να τερματίσουν, συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες και γράφοντας αγωνιστικά χιλιόμετρα, σε έναν αγώνα με τεράστιο συναγωνισμό.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του Α.Ο.Θ. για τις επιτυχίες τους!

Έχει διαβαστεί 1623 φορές

Ποιός είναι online

Έχουμε online 14 επισκέπτες και 0 μέλη.