top of page

4η Ανάβαση Λιβάδι

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 ο Α.Ο.Θ. θα διοργανώσει την 4η Ανάβαση Λιβαδίου, οι συμμετοχές της οποίας κλείνουν στις 26 Απριλίου 2019. 4.700 μέτρα, στο ίδιο σημείο η αφετηρία, μακρύτερα ο τερματισμός, καλύτερη διαμόρφωση service park, μεγαλύτερος χώρος προθέρμανσης.

 

Αποτέλεσμα: μεγαλύτερη απόλαυση για τους οδηγούς, ευκολότερη πρόσβαση για τους θεατές , καλύτερη προβολή των χορηγών. Μέτρα ασφαλείας επιπέδου ΑΟΘ. Μία έκπληξη που αφορά την χρονομέτρηση και θέτει νέα standards πανελληνίως.

 

Και την φετινή χρονιά αρωγός και υποστηρικτής είναι ο Δήμος Θέρμης, και η τοπική κοινότητα Λιβαδίου.

Θεσμοθετήθηκε από τον χορηγό μας MAXXIS για τον νικητή κάθε κατηγορίας έπαθλο 200 ευρώ σε δωροεπιταγή για αγορά ελαστικών.

Η συμμετοχή πρέπει να δηλωθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης αγώνων (ΣΔΔΑ) όπου οι αγωνιζόμενοι πληρώνουν το παράβολο το οποίο και ανέρχεται στα 80€ και τα υπόλοιπα 80€ θα πρέπει να πληρωθούν στον παρακάτω λογαριασμό: 6559-137961-040 / Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης / Τράπεζα Πειραιώς. Οι συμμετοχές κλείνουν επίσημα και οριστικά την M. Παρασκευή 26 Απριλίου στις 23:59. Η αγωνιστική διαδικασία ξεκινάει το Σάββατο 4 Μαΐου 2019 με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει:

  • 08:30 – 11:30 Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος

  • 12:30 Επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά (Ο δρόμος θα κλείσει στις 11:30)

Την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 το πρώτο αγωνιστικό θα στηθεί στην γραμμή της εκκίνησης στις 11:00 με τον δρόμο να κλείνει και πάλι στις 10:00.

Μετά το πέρας του αγώνα θα ακολουθήσει η απονομή στην κεντρική πλατεία του Λιβαδίου.

Ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ οι δηλώσεις συμμετοχής της 4ης ανάβασης Λιβαδίου και ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης θα έχει τη χαρά να φιλοξενήσει 33 δυνατούς συνδυασμούς οδηγών και αυτοκινήτων οι οποίοι υπόσχονται δυνατές μάχες και πλούσιο θέαμα σε όλες τις κατηγορίες για όσους βρεθούν το ερχόμενο Σάββατο και Κυριακή στην υπέροχα προετοιμασμένη διαδρομή της ανάβασης.

Με γνώμονα την εύκολη πρόσβαση και ασφάλεια των θεατών αλλά και την άμεση ενημέρωση ομάδων οδηγών και θεατών των αποτελεσμάτων με τρόπο που θα συζητηθεί όλα είναι έτοιμα για ένα συναρπαστικό αγωνιστικό διήμερο.

Μη λείψει κανείς!

 

4η Ανάβαση Λιβαδίου - Οι Συμμετοχές

Έγγραφο PDF, 265.97 KB, 75 λήψεις, 30 Απρ 2019 21:11

Οι Συμμετοχές

Οι Χρονομετρημένες Δοκιμές

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο οι χρονομετρημένες δοκιμές της 4ης Ανάβασης Λιβαδίου. Με σύμμαχο τελικά τον καιρό ο οποίος έκανε τη χάρη αγωνιζόμενων και θεατών οι οδηγοί απόλαυσαν την άψογα προετοιμασμένη διαδρομή της ανάβασης και εξέφρασαν θετικά σχόλια για το νέο σχεδιασμό της με τους περισσότερους να πραγματοποιούν και 3ο δοκιμαστικό πέρασμα.

Αγωνιστική πρεμιέρα σήμερα και για το νέο διαδικτυακό ζωντανό σύστημα μετάδοσης αποτελεσμάτων www.aoth-livetiming.gr και της αντίστοιχης εφαρμογήςandroid. Οι νέες πλατφόρμες αγκαλιάστηκαν αμέσως από θεατές, αγωνιζόμενους και διαδικτυακούς φίλους του αγώνα χωρίς να εμφανίσουν παιδικές ασθένειες κάνοντας όσους συνέβαλαν με σκληρή δουλειά για τη δημιουργία τους εξαιρετικά χαρούμενους.

Το αυριανό αγωνιστικό κομμάτι περιλαμβάνει 2 χρονομετρημένα σκέλη στα οποία αναμένονται δυνατές μάχες σε όλες τις επιμέρους κατηγορίες τις οποίες αν δεν έχετε τη χαρά να ζήσετε από κοντά μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στο www.aoth-livetiming.gr όπου μπορείτε να βρείτε και όλα τα αποτελέσματα των σημερινών δοκιμών.

Ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η 4η Ανάβαση Λιβαδίου, δεύτερου αγώνα του θεσμού των Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος. Αντίθετα με τις προγνώσεις ο καιρός "κράτησε" και στα 2 σκέλη του αγώνα στα οποία οδηγοί και θεατές απόλαυσαν τη διαδρομή. Ο όμιλος θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέβαλαν στη διεξαγωγή του. Οδηγούς, οργάνωση, εθελοντές, σώματα ασφαλείας και φυσικά όλους τους χορηγούς το ομίλου. Αναλυτικά αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του ΑΟΘ www.aoth-livetiming.gr.  Περισσότερα σε δελτίο τύπου που θα ακολουθήσει.

Η επιτυχής ολοκλήρωση της 4ης Ανάβασης Λιβαδίου

bottom of page