top of page

3η Ανάβαση Λιβάδι

Σας περιμένουμε στο βουνό!!!!!

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τον συμπληρωματικό κανονισμό της 3ης Ανάβασης Λιβαδίου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 στο χωριό Λιβάδι της Θεσσαλονίκης!

Πατήστε εδώ για να τον κατεβάσετε!

Ολοκληρώθηκαν χθες το βράδυ οι δηλώσεις συμμετοχής για την 3η έκδοση της ανάβασης Λιβαδίου, και ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει 34 υπέροχες συμμετοχές, οι οποίες εκπροσωπούν 11 σωματεία.

Αναλυτικότερα, την μερίδα του λέοντος την κρατάει ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης μαζί με τον Όμιλο Φίλων Αυτοκινήτου Δράμας με 8 συμμετοχές έκαστος. Ο Αθλητικός Σύλλογος Πίστας Ν. Ρυσίου ακολουθεί με 4 συμμετοχές, συνεπικουρούμενος από τον Όμιλο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας και την Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελλασόνας με 3, τις Λέσχες Αυτοκινήτου Βέροιας και Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας με 2 συμμετοχές, ενώ από έναν εκπρόσωπο έχει στείλει η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού, ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης και η Λέσχη Αυτοκινήτου Τρικάλων.

Περνώντας στις κατηγορίες τώρα η μάχη προμηνύεται έντονη στα έως 1600κ.εκ. με 14 συμμετοχές, στα έως 1400κ.εκ. 3 συμμετοχές, στα έως 2000κ.εκ 8 συμμετοχές, ενώ στις κατηγορίες FSA και FST2 υπάρχουν 2 και 7 συμμετοχές.

Εμβαθύνοντας τώρα στις κλάσεις, η Ν2 θα είναι με έναν εκπρόσωπο, η Α5 με 2, η Α6 με 8, η Α7 με 4, η Ε9 με 1, η Ε10 με 5, η Ε11 με 4, η FSA με 2 και η FST2 με 7.

Μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ το pdf των συμμετοχών.

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες στην 3η Ανάβαση Λιβαδίου ότι, σε μικρή απόσταση από το service park της Ανάβασης Λιβαδίου υπάρχει συγκεκριμένος διαθέσιμος χώρος parking για τους συμμετέχοντες οδηγούς του αγώνα όπου μπορούν να παρκάρουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα - τρέιλερ το Σάββατο το βράδυ.


Πρόκειται για το πρατήριο καυσίμων ELIN του κ.Δούμπλιου Μενέλαου στο 25ο χλμ της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου.


Από τις 21:00μμ του Σαββάτου και έπειτα θα διατίθεται για παρκάρισμα ΟΛΟΣ ο υπόλοιπος χώρος του πρατηρίου διότι την Κυριακή θα είναι κλειστό.


Ο χώρος παρακολουθείται με κάμερες ασφαλείας και καταγραφικό μηχάνημα και θεωρείται ιδιαίτερα ασφαλής.Θα υπάρχει και security τις βραδυνές ώρες.

Η Οργανωτική Επιτροπή της 3ης Ανάβασης Λιβαδίου ενημερώνει τους αγωνιζόμενους, ότι τα κοντινά ξενοδοχεία στον χώρο της Ανάβασης είναι:

  • Avalon Hotel: 2310462700

  • Athina Airport Hotel: 2310805680

  • Heaven Hotel: 2392072701

  • Ambassador Hotel: 2392021200

  • Four Seasons Hotel: 2392071591

Οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία γίνονται με ευθύνη των αγωνιζομένων, παρόλη την προσπάθεια της Οργάνωσης, μέσω του Δήμου, για να υπάρξει κάποια έκπτωση.

Κατόπιν κληρώσεως μεταξύ των αγωνιζομένων που δήλωσαν ότι θα περάσουν Αρχικό Τεχνικό Έλεγχο με βάση το ΔΤΤ, τα αυτοκίνητα που θα ελεγχθούν είναι τα παρακάτω:

  1. Νο1: Κυρλαγκίτση Μαρία

  2. Νο17: Παρασκευάς Μιχάλης - Χρήστος

  3. Νο18: Σανίδας Γεώργιος

  4. Αντικαθίσταται ο Αγωνοδίκης Νικόλαος Χατζηαντωνίου από τον κ. Παναγιώτη Μαραντζίδη.

  5. Αντικαθίσταται ο Τεχνικός Έφορος Ιωάννης Κουρούπας από τον κ. Φώτη Χαρατάσο για τον Αρχικό Τεχνικό Έλεγχο.


Γιατρός του αγώνα ορίζεται η κα Κική Τσακίρη.

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης για το 2018 στηρίζει την Λάμψη (Σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος). Το ΔΣ του Ομίλου θα ήταν ιδιαίτερα ευτυχές εάν οι συμμετέχοντες αθλητές στην 3η Ανάβαση Λιβαδίου τοποθετούσανε τα αυτοκόλλητα του συλλόγου στα αγωνιστικά τους.

Η οργανωτική επιτροπή της 3ης Ανάβασης Λιβαδίου σας ενημερώνει ότι, λόγω τριημέρου ενδέχεται να υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση, οπότε καλό είναι να προγραμματίσετε να ξεκινήσετε λίγο νωρίτερα ώστε να είστε στην προγραμματισμένη ώρα.

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των δοκιμαστικών.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα συνολικά αποτελέσματα.

Εδώ θα βρείτε τα αποτελέσματα του αγώνα ανά σκέλος

*Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή 27/5, 21:32

Επόμενο ραντεβού για το πρωτάθλημα αναβάσεων Βορείου Ελλάδος ο αγώνας της Δράμας στις 16&17 Ιουνίου.

Οργάνωση 3ης Ανάβασης Λιβαδίου

Αποτελέσματα 3ης Ανάβασης Λιβαδίου

654_afisasmall_medium.jpg
bottom of page