Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Θερμαϊκού arrow 45ο Mini Rally Θερμαϊκού arrow 45ο Ράλλυ Θερμαϊκού - Συμμετοχές

45ο Ράλλυ Θερμαϊκού - Συμμετοχές

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONOFF / 4
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Τρίτη, 12 Απρίλιος 2016

45_rally_thermaikou/afisa45outhermaikousmall.jpg

Η απόφαση ήταν δύσκολη, η συζήτηση εποικοδομητική και πολύωρη,  τα επιχειρήματα που συνηγορούσαν στο να γίνει ο αγώνας ήταν περίπου τα ίδια με αυτά που συνηγορούσαν στο να μην γίνει. Επικράτησε η πλέον βασανιστική υπεύθυνη αλλά και θαρραλέα  άποψη με απόλυτη πλειοψηφία.

Ο Α.Ο.Θ. θα διοργανώσει με μόλις 12 συμμετοχές τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου βορείου Ελλάδος στηρίζοντας παρά τις όποιες διαφωνίες τον θεσμό από τον οποίο θα προκύψει ο Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2016.

Ο Α.Ο.Θ. και η νέα διοίκηση, που δεν μετρά πάνω από ένα μήνα ζωής, δείχνει σθένος και θέληση. Σέβεται τους αγωνιζόμενους - μέλη του ομίλου  που στήριξαν  με την συμμετοχή τους την προσπάθεια, σέβεται τον κόπο δεκάδων ανθρώπων που εδώ και μερικές εβδομάδες προετοιμάζουν τον αγώνα και τέλος σέβεται τους λίγους αλλά ιδιαίτερα σημαντικούς χορηγούς που πίστεψαν στον όμιλο.

Δείτε τα πληρώματα που θα «κονταροχτυπηθούν» την Κυριακή 17 Απριλίου στις δύο καλύτερες ειδικές διαδρομές στο Πανελλήνιο και από τις καλύτερες Πανευρωπαϊκά ΕΔΩ

Τέλος να σημειώσουμε πως ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. θα μεταδώσει το 45ο Ράλλυ Θερμαϊκού διαδικτυακά και σε πραγματικό με 4 κάμερες, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε εκκίνηση, μέσο της ειδικής, service  park και η τέταρτη σε ένα αγωνιστικό. Συνδεθείτε στο www.soaave.gr και παρακολουθείστε τον αγώνα ζωντανά.

Ο Α.Ο.Θ. εύχεται σε όλα τα πληρώματα καλό τερματισμό.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 47 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8333006