Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Θερμαϊκού arrow 44ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού arrow Εκκίνηση 44ου Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού - Λαγκαδά

Εκκίνηση 44ου Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού - Λαγκαδά

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Σάββατο, 31 Οκτώβριος 2015

44_rally_thermaikou/DSC_81751.jpg

Το 44ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού – Λαγκαδά και ο 2ος Αγώνας Βετεράνων Α.Ο.Θ. «Γιώργος Ραπτόπουλος»  θα εκκινήσουν αγωνιστικά στις 9.33 την Κυριακή 01.11 με το κλίμα να είναι  βαρύ στην οικογένεια του  μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Ραπτόπουλου ήρθε ένας ακόμα πιο αιφνίδιος  θάνατος αυτός του 50χρονου Πρωταθλητή Αγώνων Αυτοκινήτου Κώστα Τανούση.
16+2 είναι τα πληρώματα πέρασαν επιτυχώς τεχνικό έλεγχο στα Λουτρά Λαγκαδά και την ράμπα εκκίνησης στην κεντρική  πλατεία του Λαγκαδά.  Οι μάχες στην τρεις φορές επαναλαμβανόμενη ειδική διαδρομή των 8.5 χλμ. «Πέντε Βρύσες» αναμένονται να είναι ιδιαίτερα  σκληρές καθώς βαθμολογικά θα κριθούν τα πάντα στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος. Τα πληρώματα θα δώσουν εξετάσεις και οι επιτυχόντες θα κατακτήσουν τις πρωτιές σε Γενική Κατάταξη αλλά και στις λοιπές κατηγορίες τόσο οι οδηγοί όσο και οι συνοδηγοί.
Υπενθυμίζουμε στους θεατές πως η ειδική θα "κλείσει" 60 λεπτά πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού και πως θα πρέπει για την δική τους ασφάλεια να ακολουθούν τις οδηγίες των κριτών.
Ο Α.Ο.Θ. εύχεται σε όλα τα πληρώματα Καλό Τερματισμό

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 48 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8550335