Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Θερμαϊκού arrow 43ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού arrow 43ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού - Ο απολογισμός

43ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού - Ο απολογισμός

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Τρίτη, 24 Ιούνιος 2014

43ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού

Στις 14 και 15 Ιουνίου ο Α.Ο.Θ. έκανε την υπέρβαση αλλάζοντας ριζικά το Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού, μεταφέροντας τον αγώνα εξ΄ ολοκλήρου στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Η ειδική διαδρομή, γνωστή μόνο στους παλιότερους, εθεωρείτο και αποδείχτηκε πως είναι από τις κορυφαίες στην Ελλάδα. Η τοποθεσία ιδανική, με ξένο κόσμο αλλά και ντόπιους που υποδέχθηκαν με θέρμη τον αγώνα.

Παρά ταύτα το όλο εγχείρημα αποτελούσε σημαντικό ρίσκο για τον Α.Ο.Θ., όχι μόνο σε ότι αφορά τον αριθμό των συμμετοχών αλλά και σε σχέση με την συσπείρωση των μελών-αγωνιζομένων του ομίλου και στην βοήθεια στην οποία θα μπορούσε να προσδοκήσει.

Ο αγώνας έγινε με μόλις 21 συμμετοχές, αλλά με πλήθος κόσμου να χειροκροτεί τα πληρώματα στην πανηγυρική εκκίνηση και πολλούς θεατές στην ειδική διαδρομή αν και ο καιρός δεν ευνόησε. Τι έλειπε; Ποιος ο απολογισμός; Η απάντηση είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Οι ελλείψεις σε ότι αφορά τους ανθρώπους γύρω από έναν αγώνα γίνονται χρόνο με τον χρόνο πιο αισθητές.

Η ανάγκη για συσπείρωση είναι μεγαλύτερη από ποτέ, ο Α.Ο.Θ. χρειάζεται όλους εσάς που ασχολείστε άμεσα ή έμμεσα με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό κοντά του. Ο εθελοντισμός , μια λέξη που κυριαρχεί τα τελευταία 4 χρόνια στην Ελλάδα, πρέπει να γίνει σημαία και στους αγώνες που διοργανώνει ο όμιλος.

Η βοήθεια δεν μπορεί να έχει όρια ούτε να περιφρονείται, γιατί ακόμα και η μια ώρα ενασχόλησης ή η εύρεση ενός μικρού χορηγού μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Στις 13-14 Σεπτεμβρίου ο Α.Ο.Θ. θα διοργανώσει με μεγαλοπρέπεια, όπως αρμόζει ιστορικά, το 47ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Σε θέλουμε κοντά μας, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, συμπορεύσου μαζί μας.

Οδυσσέας Καραθάνος

Πρόεδρος Α.Ο.Θ.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 57 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8550344