Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Θερμαϊκού arrow 42ο Ράλλυ Θερμαϊκού arrow 42ο Ράλλυ Θερμαϊκού Τεχνικός Έλεγχος

42ο Ράλλυ Θερμαϊκού Τεχνικός Έλεγχος

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Σάββατο, 15 Ιούνιος 2013

42_rally_thermaikou/auovisionvi00001.jpg

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο τεχνικός έλεγχος του 42ου Ράλλυ Θερμαϊκού σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ Autovision, από τις 4 μ.μ. ως και τις 7 μ.μ. Ραντεβού αύριο Κυριακή 16 Ιουνίου στην 1η ειδική διαδρομή (Παλαιόκαστρο Ι), με το πρώτο από τα 20 πληρώματα να εκκινεί στις 10.16 π.μ.

Το παρών όμως στον τεχνικό έλεγχο έδωσαν και οι χορηγοί του αγώνα. Η Autovision, ως οικοδεσπότης είχε ανοικτές της πόρτες σε όλους, δωρίζοντας αδιάβροχες θήκες, η εταιρία «Ερμείδης Καφέ» μοίρασε αεροστεγώς συσκευασμένο φρέσκο ελληνικό καφέ, η Vodafon Χατζινικολάου-Τζωάνος μοίραζε διάφορα δώρα μεταξύ άλλων και δωρεάν συνδέσεις. Γενικά υπήρχε θετικό κλίμα και μια γλυκιά ανυπομονησία για το αγωνιστικό αύριο.

Τα πληρώματα ήταν ευδιάθετα και δήλωναν έτοιμα να αντιμετωπίσουν τα χρονόμετρα . Ο πρώτος αγώνας της νέας διοίκησης του ομίλου είναι προ των πυλών και η στήριξη όλων των άμεσα ή έμμεσα εμπλεκομένων είναι δεδομένη.

Καλή επιτυχία σε όλους τους αγωνιζόμενους αλλά και στο Δ.Σ. που έπραξε το καλύτερο δυνατόν, παραδίνοντας την σκυτάλη στον Αλυτάρχη του αγώνα κ. Παναγιώτη Μαραντζίδη και την Οργανωτική Επιτροπή.Γ.Π.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 66 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8550356