Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Θερμαϊκού arrow 41ο Ράλλυ Sprint Θερμαϊκού arrow 41ο Ράλλυ Θερμαϊκού - Ειδικός Κανονισμός

41ο Ράλλυ Θερμαϊκού - Ειδικός Κανονισμός

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Τρίτη, 06 Μάρτιος 2012

41ο Ράλλυ Sprint Θερμαϊκού

Το Ράλλυ Θερμαϊκού ήταν σχεδόν πάντα ο αγώνας με τον οποίο άνοιγε η αυλαία, όχι μόνο του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος αλλά και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Με ημερομηνία διεξαγωγής συνήθως τον Μάρτιο, ο καιρός ήταν πάντα ένα θέμα το οποίο ανησυχούσε τον Α.Ο.Θ., τους αγωνιζόμενους αλλά και τους θεατές.

Ειδικός Kανονισμός

Όπως είναι φυσικό αυτή η ανησυχία προσδιόριζε και τον χαρακτήρα του αγώνα, δίνοντας όμως την ευκαιρία στα πληρώματα για στρατηγική, τους θεατές την δυνατότητα η παρακολούθησή του να γίνει μια μικρή περιπέτεια και στον οργανωτή Α.Ο.Θ. η αναγκαιότητα να δοκιμαστεί κάτω από σκληρές συνθήκες. Η πετυχημένη για 40 χρόνια συνταγή θα αφήσει και φέτος το στίγμα της, σε αυτόν τον τόσο ιδιαίτερο αλλά και αδικημένο τα τελευταία χρόνια αγώνα.

Μην χάσετε το 41ου Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού, ελάτε στον Χολομώντα και στηρίξτε την προσπάθεια των λίγων αλλά πολύ καλών συμμετοχών του πρώτου αγώνα της χρονιάς.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 115 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8314878