Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Θερμαϊκού arrow 41ο Ράλλυ Sprint Θερμαϊκού arrow 41ο Ράλλυ Sprint Θερμαϊκού - Πρόγραμμα

41ο Ράλλυ Sprint Θερμαϊκού - Πρόγραμμα

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2012

Το 2011 γιορτάσαμε με επιτυχία τα 40α γενέθλια του Ράλλυ Θερμαϊκού, διοργανώνοντας έναν αγώνα άξιο της ιστορίας του ομίλου. Φέτος θα γιορτάσουμε με το 41ο Ράλλυ Θερμαϊκού, την έναρξη του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος αλλά και το γεγονός πως ο Α.Ο.Θ. παρά τις τεράστιες δυσκολίες κρατάει τις υποσχέσεις του δίνοντας ένα δυναμικό παρών στα αγωνιστικά δρώμενα.

Πρόγραμμα του Αγώνα

Από την Δευτέρα 13 και μέχρι το βράδυ της 29ης Φεβρουαρίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή είτε στην γραμματεία του αγώνα, η οποία θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 - 15:00 και από τις 20:00 - 23:00 στην οδό Μακρυράχης 24 Βυζάντιο Θεσσαλονίκη. Είτε ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας την online φόρμα συμμετοχής.

Τα πληρώματα που θα δηλώσουν συμμετοχή,  μπορούν να προμηθευτούν από την γραμματεία το Road Book, μετά την λήξη των συμμετοχών.

Υπόψη πως φέτος ο τεχνικός έλεγχος του αγώνα μεταφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις της Ford Βροχίδης – Χατζής στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Εκεί το Σάββατο 10 Μαρτίου, από τις 14:00 έως τις 17:00 οι Τεχνικοί Έφοροι θα περιμένουν τους συμμετέχοντες για τον  Έλεγχο εξακρίβωσης.

Όσο για τον αγώνα καθεαυτού, εκκίνηση παίρνει την Κυριακή 11 Μαρτίου από την Αρναία Χαλκιδικής, με το πρώτο σκέλος να εκκινεί στις  11:00, ενώ το δεύτερο σκέλος στις 14:00.

Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων καθώς και η απονομή των κυπέλλων θα γίνει μετά την λήξη του αγώνα, στην αίθουσα του 1ου ορόφου της Ταβέρνας "Τζίμης".

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλους μια καλή αγωνιστική χρονιά με πολλούς και καλούς τερματισμούς.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 67 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8314820