Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού

Τεχνικός Έλεγχος

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Σάββατο, 19 Μάρτιος 2011

Αναμνηστική φωτογραφία με όλα τα πληρώματα
Αναμνηστική φωτογραφία με όλα τα πληρώματα

Με τα 27 από τα 28 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή να περνούν επιτυχώς τον τεχνικό έλεγχος το 40ο Ράλλυ Θερμαϊκού μπήκε πλέον στην τελική ευθεία. Η επιλογή να συγκεντρωθεί όλη η οργάνωση του αγώνα (τεχνικός έλεγχος, service park κτλ) στο προαύλιο του Λυκείου Αρναίας αποδείχτηκε σωστή καθώς τα πληρώματα εγκατασταθήκαν από το πρωί του Σαββάτου χωρίς ανάγκη να μετακινηθούν μέχρι την Κυριακή αφού γίνει και η απονομή των Κυπέλλων.

Mοναδικό μελανό σημείο ο καιρός ο οποίος δεν έκανε τελικά την χάρη σε οργανωτές και πληρώματα. Έτσι η χρήση βρόχινων ελαστικών είναι, με τις παρούσες συνθήκες στον Χολομώντα, επιβεβλημένη.

Στη συνέχεια σειρά έχει η πανηγυρική εκκίνηση, η οποία θα γίνει όπως και πέρσι μπροστά από το δημαρχείο της Αρναίας στις 7.30 μ.μ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η προσέλευση των θεατών με αυτοκίνητο στις ειδικές διαδρομές επιτρέπεται 90 λεπτά πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού και πάντα με την φορά της ειδικής.

Όσοι δεν μπορείτε να ζήσετε από κοντά τις έντονες μάχες τις αυριανής ημέρας, δεν έχετε παρά να συνδεθείτε στο www.soaave.gr και να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά.

Μαυροδής Διονύσης: Στόχος μας είναι να τερματίσουμε χωρίς ζημιά και να το ευχαριστηθούμε. Δεν θα κυνηγήσουμε τίποτα, ότι έρθει σαν αποτέλεσμα θα είναι καλοδεχούμενο

ARMAKI RALLY TEAM: Η ασφάλεια του πληρώματος προέχει δεδομένων των καιρικών συνθηκών αλλά και του γεγονότος πως ο Χρήστος Σαμαράς κάνει την παρθενική του εμφάνιση σε αγώνα ραλλύ. Δεν μας ενδιαφέρουν οι χρόνοι αλλά η αποκομιδή εμπειριών για το νέο αγωνιζόμενο.

VATSOS RALLY TEAM: Η αυριανή μέρα είναι για μας μια εξερεύνηση των δυνατοτήτων του αγωνιστικού σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Καραβασίλης Βασίλης: Όλα είναι ρευστά καθώς είμαστε στην αναζήτηση βρόχινων ελαστικών.

Κωνσταντίνου Χρήστος: Είμαστε πανέτοιμοι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Μπεσλίδης Γιάννης: Είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Έχουμε βιώσει και παλαιότερα Ράλλυ Θερμαϊκού με βροχή οπότε δεν ανησυχούμε.

Τόψης Παντελής: Ήρθα για τον Α.Ο.Θ. Δεν έχουμε κάνει ούτε δοκιμαστικά με τον Στέφανο ο οποίος κάθεται πρωτη φορά στο δεξί μπάκετ και δεν έχει διαβάσει ποτέ γραπτά ειδικής διαδρομής.

Κωνσταντινίδης Γιάννης: Είναι η πρώτη επαφή με το νέο αγωνιστικό και μάλιστα σε έναν αγώνα που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει με βροχή, οπότε θα προχωρήσουμε φυλαγμένα και εξερευνώντας τα όρια. Το ίδιο φυλαγμένα θα κινηθούν και τα άλλα δύο πληρώματα της ομάδας μας, οι Βαστάρδης – Τστσιγιάννης και Τριχίδης - Γεωργούσης καθώς πρόκειται για νέους αγωνιζόμενους.

Τρύφος Γιώργος: Έχω πρόβλημα με το μπάκετ και δεν κάθομαι σωστά μέσα σε αυτό. Κατά τα άλλα είμαστε έτοιμοι και χαρούμενοι που θα εκκινήσουμε σε αυτόν τον επετειακό αγώνα.

Λάκης Αχιλλέας: Ξεπεράσαμε τα όποια προβλήματα και το αγωνιστικό είναι έτοιμο. Δυστυχώς αρρώστησε ο συνοδηγός μου ο Καμζέλης ο οποίος είναι με πυρετό στο ξενοδοχείο. Θα το παλέψουμε όμως…

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 19 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8532935