Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού

Πανηγυρική Εκκίνηση

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Σάββατο, 19 Μάρτιος 2011

Πανηγυρική Εκκίνηση
Πανηγυρική Εκκίνηση

Πανηγυρική και επετειακή, η εκκίνηση του 40ου Ράλλυ Θερμαϊκού. Τα 27 πληρώματα είδαν την σημαία εκκίνησης δίπλα από το δημαρχείο και επέστρεψαν στο Λύκειο Αρναίας όπου βρίσκεται συγκεντρωμένη όλη η οργάνωση του αγώνα. Μετά την πανηγυρική εκκίνηση  ακολούθησε δεξίωση προς τιμή των αγωνιζομένων με εδέσματα και τοπικά προϊόντα προσφορά του Συλλόγου Εμπόρων Αρναίας. Λόγω βροχής αυτή μεταφέρθηκε από το προαύλιο του Λυκείου στο γυμναστήριο, δίνοντας την ευκαιρία στην οργάνωση να διεξάγει 5λεπτο αγώνα μπάσκετ μεταξύ οδηγών και συνοδηγών. Νικητές μετά από σκληρή μάχη αναδείχθηκαν οι οδηγοί με σκορ 5-2.

5λεπτος αγώνας μπάσκετ μεταξύ οδηγών και συνοδηγών
5λεπτος αγώνας μπάσκετ μεταξύ οδηγών και συνοδηγών
Το αγωνιστικό μέρος του 40ου Ράλλυ Θερμαϊκού θα ξεκινήσει αύριο Κυριακή 20 Μαρτίου στις 10.00 π.μ. από την Αρναία. Πρώτη ειδική διαδρομή η Παλαιόχωρα με το πρώτο αγωνιστικό να εκκινεί στις 10.23, ακολουθεί ο Ταξιάρχης με ώρα εκκίνησης 10.44 από όπου τα αγωνιστικά θα κατευθυνθούν προς Αρναία για το πρώτο Service. Οι δύο πρώτες ειδικές διαδρομές επαναλαμβάνονται η μεν Παλαιόχωρα στις 12.07 και ο δε Ταξιάρχης στις 12.28. Ακολουθεί το δεύτερο Service και μετά στις 13.51, η μεγάλη ειδική διαδρομή, Χολομώντας (η συνένωση δηλαδή των δύο).

Να υπενθυμίσουμε ότι η προσέλευση των θεατών με αυτοκίνητο στις ειδικές διαδρομές επιτρέπεται 90 λεπτά πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού και πάντα με την φορά της ειδικής.

Όσοι δεν μπορείτε να ζήσετε από κοντά τις έντονες μάχες τις αυριανής ημέρας, δεν έχετε παρά να συνδεθείτε στο www.soaave.gr και να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 24 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8532971