Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Θερμαϊκού arrow 40ο Ράλλυ Θερμαϊκού arrow 40ο Ράλλυ Θερμαϊκού - Το στοίχημα θα κερδηθεί

40ο Ράλλυ Θερμαϊκού - Το στοίχημα θα κερδηθεί

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Σάββατο, 12 Μάρτιος 2011

Η αφίσα του 40ου Ράλλυ Θερμαϊκού
Η αφίσα του 40ου Ράλλυ Θερμαϊκού

Το 40ο Ράλλυ Θερμαϊκού θα γίνει...

Φέτος το στοίχημα για τον όμιλο είναι μεγαλύτερο από ποτέ, καθώς από την μια ο αγώνας γιορτάζει τα 40α γενέθλια ενώ στον αντίποδα η οικονομική συγκυρία έχει επηρεάσει όχι μόνο τον Α.Ο.Θ. αλλά κυρίως και πρώτιστα τα πληρώματα. Από την πλευρά του ομίλου υπάρχει η βεβαιότητα πως αυτό το στοίχημα, όσο δύσκολο και αν είναι, θα κερδηθεί.

Ο αγώνας σχεδιάστηκε έτσι ώστε από την μια να γίνει πιο οικονομικός και συμπαγής ενώ από την άλλη να προσφέρει στα πληρώματα που θα συμμετάσχουν το μέγιστο σε αγωνιστική απόλαυση. Ίσως για πρώτη φορά τα αγωνιστικά χιλιόμετρα υπερβαίνουν αυτά των απλών διαδρομών. Οι ειδικές διαδρομές, Παλαιόχωρα και Ταξιάρχης, αφού γίνουν από δύο φορές ενώνονται στην υπέρ-ειδική διαδρομή Χολομώντας μήκους σχεδόν 28 χλμ. φτάνοντας συνολικά τα αγωνιστικά χιλιόμετρα στα 79,58 χλμ.

Με το κέντρο του αγώνα (Τεχνικός Έλεγχος, Service Park, Αποτελέσματα κτλ.) να βρίσκεται στο Λύκειο της Αρναίας οι απλές διαδρομές περιορίζονται στα 58,54 χλμ. Εξαίρεση αποτελεί η πανηγυρική εκκίνηση, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο της Αρναίας το Σαββάτο 19 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. μόλις 300 μέτρα από το Λύκειο. 
Κερασάκι στην τούρτα θα είναι η γιορτή που ετοίμασε ο Α.Ο.Θ., για τα 40 χρόνια Ράλλυ Θερμαϊκού. Έτσι με την συμπαράσταση πολλών τοπικών επαγγελματιών, το Σάββατο μετά την πανηγυρική εκκίνηση θα «στηθεί» μια γιορτή για όλους τους εμπλεκόμενους στον αγώνα.

Τέλος να πούμε πως οι ειδικές διαδρομές θα στελεχωθούν με γερανοφόρο και ασθενοφόρο από την Express Service που επί δεκαετίες είναι στο πλευρό του Α.Ο.Θ. αλλά και με ασθενοφόρα από τους Έλληνες Διασώστες και τους Εθελοντές Σαμαρείτες.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία «Ζωοτροφές Τριανταφύλλου» (www.triantafillou.gr) και στην οικογένεια Τριανταφύλλου που συμπαραστέκεται για άλλη μια φορά υλικοτεχνικά αλλά και οικονομικά στον Α.Ο.Θ. καθώς επίσης στην κατασκευαστική εταιρία «Τζαμπάζης Α.Ε.»  (www.tzampazis-akinita.gr).
Αυτό το ραντεβού δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα. Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαρτίου θα είμαστε όλοι στην Αρναία.  Εσύ;;; Γ_Π

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ - ΔΙΑΔΡΟΜΗ -ΧΡΟΝΟΙ

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 19 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8532952