Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Δ.Ε.Θ. arrow 51ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. arrow 51ο Rally ΔΕΘ - Διαπίστευση Δημοσιογράφων

51ο Rally ΔΕΘ - Διαπίστευση Δημοσιογράφων

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Α.Ο.Θ.
Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης ενόψει του 51ου Rally Δ.Ε.Θ. που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018, ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ πως όσοι επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον εν λόγω αγώνα, καλούνται να αποστείλουν το αίτημά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση , είτε μέσω FAX στον αριθμό 2310 423221 το αργότερο μέχρι την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 22:00.

Στο e-mail ή στο fax θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται το ονοματεπώνυμο του αιτούντος και το μέσο που εκπροσωπεί, η σχέση εργασίας με το μέσο, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, την ιδιότητά του (Δημοσιογράφος, φωτογράφος κλπ) καθώς και τα άτομα του συνεργείου του αν υπάρχουν.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, που θα ενημερωθούν ότι έχει εκδοθεί η διαπίστευση στο όνομά τους, θα μπορούν να τις παραλάβουν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018, από τα γραφεία του ΑΟΘ από το απόγευμα της ίδιας ημέρας καθώς επίσης και το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στην γραμματεία του τεχνικού ελέγχου στην Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ.

Σημειώνεται πως δεν είναι απαραίτητο να παραλάβουν την διαπίστευση οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι.

Διαπιστεύσεις δεν θα δοθούν μετά την εκκίνηση του αγώνα, παρά μόνο σε εκπροσώπους των ΜΜΕ εκτός Θεσσαλονίκης και μετά από συνεννόηση για το σημείο παραλαβής.

Ο Α.Ο.Θ. ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι για να εισέλθουν στους χώρους όπου απαιτείται διαπίστευση θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα επίσημο έγγραφο (διαβατήριο, ταυτότητα, δίπλωμα, ταυτότητα ΟΜΑΕ κλπ) που να πιστοποιεί ότι είναι εκείνοι που αναγράφονται επάνω στην διαπίστευση.

Όσοι δεν στείλουν αίτηση διαπίστευσης ή δεν παρεβρεθούν στην συνέντευξη τύπου ώστε να συμπληρώσουν μία, δεν θα λάβουν καρτελάκι, αυτοκόλλητο για το παρμπρίζ του αυτοκινήτου ή γιλέκο (press-tabard). Η διαπίστευση είναι τυπική αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστική.

Το Γραφείο Τύπου του 51ου Rally Δ.Ε.Θ.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 49 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8428870