Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Δ.Ε.Θ. arrow 51ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. arrow 51ο Rally ΔΕΘ - Δελτίο Τύπου Νο3 (Συνέντευξη Τύπου)

51ο Rally ΔΕΘ - Δελτίο Τύπου Νο3 (Συνέντευξη Τύπου)

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο
Έχει γραφτεί από Α.Ο.Θ.
Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018

51deth/pressconf_small.jpg Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018 η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του Αυτοκινηστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης για το 51ο Rally ΔΕΘ.

Στο πάνελ ανέβηκαν εκ μέρους της ΔΕΘ – Helexpo ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Κυριάκος Ποζρικίδης, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα ο πρόεδρός της και Πρόεδρος του Ομίλου κος Σταύρος Μαράτος και ο αναπληρωτής αλυτάρχης κος Φώτιος Χαρατάσος ενώ την Αντιπεριφεριάρχη Θεσσαλονίκης εκπροσώπησε η κα Μαρία Πουλουκτσή.

Αρχικά και αφού ο Πρόεδρος πήρε τον λόγο και καλωσόρισε τους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στις οργανωτικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι διοργανωτές από την ασυμβατότητα του Αθλητικού Νόμου με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και την δυσκολία εξεύρεσης χορηγών για να μπορεί ο όμιλος να εφαρμόσει καινοτόμες ιδέες, έδωσε τον λόγο στον κο Κυριάκο Ποζρικίδη. Ο Διεθύνων Σύμβουλος της έκθεσης αναφέρθηκε στην βοήθεια σε υλικοτεχνική υποδομή και την φιλοξενία που παρέχει στον Όμιλο στους χώρους της έκθεσης και ότι φυσικά αυτή η υποστήριξη θα συνεχιστεί στο μέλλον.

Δευτερολογώντας ο πρόεδρος του ΑΟΘ απάντησε στο ερώτημα που σίγουρα όλοι αναρωτιούνται αλλά κανείς δεν ρωτάει πραγματικά σχετικά με τον αριθμό των συμμετοχών. Η απάντηση που υπάρχει στο ερώτημα είναι ότι όλες οι συμμετοχές προέρχονται από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδος πλην των Αθηνών. Κρήτη, Πελοπόννησος, Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη τιμούν με την παρουσία τους τον Όμιλο αλλά ο υδροκεφαλισμός των Αθηνών συνεχίζεται.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κος Φώτιος Χαρατάσος, ο οποίος αναφέρθηκε στις τεχνικές λεπτομέρειες του σχεδιασμού του αγώνα όπως χιλιόμετρα, ειδικές διαδρομές, service park και άλλα. Παράλληλα απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με την σχεδίαση του αγώνα και το τι οδήγησε τον όμιλο στην σχεδίαση αυτή.

Την συνέντευξη τύπου έκλεισε η εκπρόσωπος της αντιπεριφεριάρχη Θεσσαλονίκης η οποία είπε ότι ο Οργανισμός Τουρισμού, του οποίου προΐσταται η κα Πατουλίδου, είναι κάθε χρόνο στο πλευρό του ΑΟΘ ανάλογα με τις δυνάμεις του και θα εξακολουθήσει να είναι.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους παρισταμένους και η όμορφη εκδήλωση έλαβε τέλος.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Σπιτική Πίτα

Top Mag