Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Δ.Ε.Θ. arrow 50ο Ράλλυ ΔΕΘ arrow 50ο Rally Δ.Ε.Θ. - Ο Τεχνικός Έλεγχος

50ο Rally Δ.Ε.Θ. - Ο Τεχνικός Έλεγχος

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Α.Ο.Θ.
Σάββατο, 16 Σεπτέμβριος 2017

50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Τεχνικός Έλεγχος

Τεχνικός Έλεγχος Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ., η εκκίνηση έχει στηθεί, η γραμματεία και η τέντα για τους καλεσμένους επίσης, κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν στην οργάνωση του χώρου και το χρυσό επετειακό 50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα αγωνιστικά συνοδεία των πληρωμάτων για να περάσουν τεχνικό έλεγχο. Δίπλα από τους επισήμους το μονοθέσιο της ART Aristotle Racing Team του Α.Π.Θ. προσελκύει όπως κάθε χρόνο τα βλέμματα των επισκεπτών. Οι χορηγοί «στήνουν» τις τέντες τους και όλα κυλούν ομαλά και απροβλημάτιστα.

Η κινητικότητα αυξάνεται όταν από ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο κατεβαίνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για να περιηγηθεί στην Διεθνή ΄Έκθεση Θεσσαλονίκης όπως ήταν προγραμματισμένο. Δίπλα του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Θ. – Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης ο οποίος καθοδηγεί αυτόν και την πολυπληθή συνοδεία  μέσα από τον χώρο του τεχνικού ελέγχου του αγώνα ενημερώνοντάς τον ταυτόχρονα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Τελικά από τεχνικό έλεγχο πέρασαν επιτυχώς και τα 27 αγωνιστικά τα οποία στην συνέχεια στάθμευσαν στην Νότια Πύλη και πλέον περιμένουν την εκκίνηση η οποία είναι  προγραμματισμένη για τις 15:00. Να υπενθυμίσουμε πως τα πληρώματα θα παρουσιάσει ο αγωνιζόμενος, πολυνίκης του Ράλλυ Δ.Ε.Θ.  και γνωστός από την εκπομπή Traction κ. Κώστας Στεφανής.

Όσοι επιλέξουν να βρεθούν στο βουνό για να παρακολουθήσουν αγώνα θα πρέπει να βρίσκονται το αργότερο στις 14:13 στην αρχή της ειδικής διαδρομής Λιβάδι ή στις 15:26 στην αρχή της ειδικής διαδρομής Χολομώντα, εφόσον θέλουν να μπουν από την αφετηρία με το αυτοκίνητό τους. 

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης εύχεται σε όλους καλό αγώνα και στα πληρώματα καλό τερματισμό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ
https://www.flickr.com/photos/aoth1969/sets/72157686240244930/

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 66 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8332892