Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Δ.Ε.Θ. arrow 50ο Ράλλυ ΔΕΘ arrow 50ο Rally Δ.Ε.Θ. - Οι Υποστηρικτές

50ο Rally Δ.Ε.Θ. - Οι Υποστηρικτές

Αξιολόγηση χρηστών: ONONOFFOFFOFF / 3
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Α.Ο.Θ.
Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2017

Αφίσα 50ου Rally Δ.Ε.Θ. Συνδημιουργούν το συναρπαστικό αναλαμβάνοντας ίσως το πιο άχαρο μέρος της διοργάνωσης, αυτό της κάλυψης των εξόδων που στην περίπτωση ενός αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανέρχονται σε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Στην ιστορία του Α.Ο.Θ. οι υποστηρικτές ήταν πολλοί και στήριζαν τον αγώνα τόσο χρηματικά όσο και υλικά. Το ταξίδι των 49 ετών και των χιλιάδων αγωνιστικών χιλιομέτρων έκαναν δίπλα στον όμιλο, εκτός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης της οποίας φέρει το όνομα το δικό μας Ράλλυ Δ.Ε.Θ., η Pirelli, η BMW Αδαμίδης, η Express Service, η E.K.O., ο Ο.Π.Α.Π., η  ROTHMANS, η BMW Τρικαλιώτης, τα Ακίνητα Τζαμπάζης, οι Ζωοτροφές Τριανταφύλλου.

Σήμερα η παράδοση των μεγάλων υποστηρικτών συνεχίζεται με την Εταιρία Προμήθειας Φυσικού Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας, τα λιπαντικά RS200 και τα ελαστικά Maxxis να γιορτάζουν μαζί με την Δ.Ε.Θ. – Helexpo, γράφοντας το όνομά τους με χρυσά γράμματα στο επετειακό 50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Δίπλα σε αυτούς και για το σύνολο των αγώνων πολλές μικρές επιχείρησης, αθλητές-μηχανικοί-χορηγοί στήριζαν και στηρίζουν συμβάλλοντας ο καθένας με τον δικό του τρόπο στο συναρπαστικό που συμβαίνει από το 1966 έως και σήμερα το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι ίσως ο μοναδικός αγώνας, εκτός από το Ράλλυ Ακρόπολις, που απολαμβάνει την μαζική αποδοχή και υποστήριξη των μέσων ενημέρωσης. Περιοδικά, Εφημερίδες, Ραδιόφωνα, Τηλεόραση έδιναν και δίνουν τα μέγιστα με τους ανθρώπους του χώρου να εργάζονται για την προβολή του αγώνα εδώ και πολλές δεκαετίες. Σε αυτά τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης προστέθηκε την τελευταία δεκαετία το διαδίκτυο συμπληρώνοντας την προβολή προφέροντας άμεσα είδηση και εικόνα στον φίλαθλο.

Ο Α.Ο.Θ. είναι ένας, οι υποστηρικτές εκατοντάδες, αυτό το γεγονός δικαιολογεί από μόνο του το συναρπαστικό της υπόθεσης.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 66 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8314819