Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Δ.Ε.Θ. arrow 48ο Ράλλυ ΔΕΘ arrow 48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Τεχνικός Έλεγχος – Πανηγυρική Εκκίνηση

48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Τεχνικός Έλεγχος – Πανηγυρική Εκκίνηση

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Σάββατο, 12 Σεπτέμβριος 2015

48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Πανηγυρική Εκκίνηση

Άρωμα αγώνα στην Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ. Η ώρα ήρθε και τα πληρώματα ένα – ένα αφού πέρασαν από την γραμματεία πήραν σειρά για τον τεχνικό έλεγχο των αγωνιστικών. Συνολικά πέρασαν επιτυχώς 23 πληρώματα τον τεχνικό έλεγχο με απόντες  τους Χαλιβελάκη – Μαγγάνα.

Λίγη ώρα μετά, στις 20:00 ακριβώς όπως ήταν προγραμματισμένο, ξεκίνησε η διαδικασία της πανηγυρικής εκκίνησης με τον χώρο γύρω από την ράμπα να ασφυκτιά. Εκατοντάδες θεατές με τις φωτογραφικές μηχανές ανά χείρας, απαθανάτιζαν τα αγωνιστικά που έπαιρναν εκκίνηση από τους επίσημους.

Το παρών έδωσαν και οι χορηγοί με τον έναν ή άλλον τρόπο. Από νωρίς σήμερα το μεσημέρι, διεξήχθη προωθητική ενέργεια με τους Καρπάνο –Καρπάνο (Mitsubishi Evo Χ), Simetra – Πάλλας (Mitsubishi Evo IX),  Κουμποτή – Μαυροματίδη (Peugeot 106 S16) και τον Βαλαβάνη μαζί με Κυρλαγκίτση (Honda Civic Type R) να βρίσκονται για περισσότερο από 3 ώρες στον Grand Μασούτη της Θέρμης Θεσσαλονίκης.

Στη Νότια πύλη βρέθηκε η BMW Τρικαλιώτης Α.Ε. με μια μίνι έκθεση αυτοκινήτων δίπλα ακριβώς στην ράμπα εκκίνησης ενώ η Birra Peja «δρόσισε» και μόνο με την παρουσία της στην ιδιαίτερα ζεστή σημερινή ημέρα.

Να σημειώσουμε πως τα 23 πληρώματα θα αναμετρηθούν σε 6 ειδικές διαδρομές  των συνολικά 88.5 αγωνιστικών χιλιομέτρων με την πρώτο αγωνιστικό να εκκινεί στις 9:53 από την ειδική διαδρομή «Πετροκέρασα». Ακολουθούν οι ειδικές διαδρομές  «Χολομώντας Ι» στις 10:36, «Παλαιόκαστρο Ι» στις 13:19, «Χολομώντας ΙΙ» στις 13:57, «Παλαιόκαστρο ΙΙ» στις 15:50 και τέλος τη ειδική διαδρομή «Λιβάδι» στις 16:58.

Υπενθυμίζουμε πως οι θεατές μπορούν να μπουν με την φορά της ειδικής διαδρομής 90΄πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού. Είναι δε πολύ σημαντικό να ακολουθούν τις οδηγίες των κριτών και ενδιαμέσων καθώς οι άνθρωποι της οργάνωσης που στελεχώνουν τις ειδικές διαδρομές βρίσκονται εκεί κυρίως για την ασφάλεια των θεατών.

Ο Α.Ο.Θ. ευχαριστεί όλα τα πληρώματα που τίμησαν τον αγώνα με την παρουσία τους και τους εύχεται καλό τερματισμό.

Εσύ θα το βιώσεις ή θα σου μιλήσουν άλλοι  για αυτό με ενθουσιασμό;
Μην χάσεις το 48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. έχει ότι χρειάζεσαι…

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Σπιτική Πίτα

Top Mag

Ποιος είναι Online

Έχουμε 68 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 7865614