Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Δ.Ε.Θ. arrow 48ο Ράλλυ ΔΕΘ arrow 48o Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Διαπιστεύσεις

48o Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Διαπιστεύσεις

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2015

48_deth/48ralllogo.jpg Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, ενόψει του 48ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Σεπτεμβρίου, ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι θα εκδώσει ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Όσοι επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον εν λόγω αγώνα, καλούνται να αποστείλουν το αίτημά τους γραπτώς, στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή μέσω Fax, στον αριθμό 2310 423221 το αργότερο μέχρι την Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου 2015 στις 10 μ.μ. ή ακόμη και online μέσω της παρακάτω φόρμας.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα ενημερωθούν ότι έχει εκδοθεί διαπίστευση στο όνομά τους θα μπορούν να τις παραλάβουν την Τρίτη 08 Σεπτεμβρίου στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, από το απόγευμα της ίδιας ημέρας στα γραφεία του Α.Ο.Θ. και το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στην γραμματεία του τεχνικού ελέγχου στη Νότια Πύλη του Δ.Ε.Θ.

Δεν είναι απαραίτητο να παραλάβουν τη διαπίστευση οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι.

Διαπιστεύσεις δεν θα δοθούν την ημέρα του αγώνα, παρά μόνο σε εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. εκτός Θεσσαλονίκης και μετά από συνεννόηση για το σημείο παραλαβής.

Ο Α.Ο.Θ. ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι για να εισέλθουν στους χώρους όπου απαιτείται διαπίστευση θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα επίσημο έγγραφο (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, ταυτότητα ΟΜΑΕ κλπ) που να πιστοποιεί ότι είναι εκείνοι που αναγράφονται επάνω στη διαπίστευση.

Για να διαπιστευτείτε ως δημοσιογράφοι και να παραστείτε σε οποιονδήποτε αγώνα αυτοκινήτου/καρτ, πρέπει απαραιτήτως να έχετε στην κατοχή σας την δημοσιογραφική ταυτότητα της ΟΜΑΕ. Κανένα αθλητικό σωματείο δεν δικαιούται να διαπιστεύει αυτοβούλως δημοσιογράφους για τις διοργανώσεις του, εάν πρωτίστως αυτοί δεν έχουν διαπιστευτεί στο γραφείο Τύπου στην ΟΜΑΕ. (Απόσπασμα από τον κανονισμό διαπιστεύσεων της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος).

Παρατίθεται σε μορφή doc η Αίτηση Διαπίστευσης

Καθώς και η online φόρμα αίτησης διαπίστευσης.

Η φόρμα απενεργοποιήθηκε λόγω παρέλευσης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων

Μην χάσεις το 48ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. έχει ότι χρειάζεσαι…

Γραφείο Τύπου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Τελευταία ενημέρωση Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2015

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 17 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8533972