Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Δ.Ε.Θ. arrow 47ο Ράλλυ ΔΕΘ arrow 47ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Η πανηγυρική εκκίνηση

47ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Η πανηγυρική εκκίνηση

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Α-Ο-Θ
Σάββατο, 13 Σεπτέμβριος 2014

47ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Η πανηγυρική εκκίνησηΜε μεγαλοπρέπεια, όπως αρμόζει σε ένα Ράλλυ Δ.Ε.Θ., διεξήχθη η πανηγυρική εκκίνηση στην Πλατεία Αριστοτέλους σήμερα το μεσημέρι.

Συνολικά, την σημαία εκκίνησης, είδαν και τα 36 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα, χειροκροτούμενα από πλήθος κόσμου.

Εκκίνηση στα αγωνιστικά έδωσαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ.Ορφανός, η βουλευτής Θεσσαλονίκης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κα.Ξουλίδου, ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Ποιότητας Ζωής κ.Ζέρβας, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Θ. Helexpo κ.Τζήκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Θ. Helexpo κ.Ποζρικίδης, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Δ.Ε.Θ. Helexpo κα.Γραμματοπούλου, ο διευθυντής της Εθνικής Τράπεζας κ.Μακρής, ο συντονιστής βορείου Ελλάδος του πυροσβεστικού σώματος κ.Πιεράκος, ο αναπληρωτής διευθυντής τροχαίας κ.Μαυρόπουλος, ο εκπρόσωπος της Hellas Service κ.Αρακάς, ο πρόεδρος της ΛΕ.Κ.Α.Μ. κ.Τσάλιος και τέλος ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ κ.Μιχελακάκης.

Η συνέχεια δίνεται στα ορεινά της Χαλκιδικής, με τα πληρώματα να κάνουν τις δυο από τις συνολικά πέντε ειδικές διαδρομές του αγώνα και να διανυκτερεύουν στην Αρναία Χαλκιδικής.


Δείτε παρακάτω, φωτογραφικό υλικό από την εκκίνηση του 47ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 50 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8314985