Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Δ.Ε.Θ. arrow 47ο Ράλλυ ΔΕΘ arrow 47ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Απολαύστε το υπεύθυνα!

47ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Απολαύστε το υπεύθυνα!

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Πέμπτη, 14 Αύγουστος 2014

47ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.
Στις 13 - 14 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο Α.Ο.Θ. θα διοργανώσει για 47η χρονιά το Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Ο Όμιλος, επιστρέφει στο μέλλον, αψηφά την τάση για μικρούς αγώνες, προσφέρει έναν χορταστικό αγώνα με πολλά αγωνιστικά χιλιόμετρα κι ένα γεμάτο δράση Σαββατοκύριακο.

Διοργανώνει έναν αγώνα κοντά στις επιθυμίες του αγωνιζόμενου και του θεατή, με τον τεχνικό έλεγχο και τον τερματισμό στην Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ., την εκκίνηση στην Πλατεία Αριστοτέλους και τις ειδικές διαδρομές να «γεμίζουν» το Σαββατοκύριακο.

Σάββατο μεσημέρι και η Πλατεία Αριστοτέλους κατακλύζεται από χρώματα και ήχους. Αγωνιστικά, πληρώματα, μηχανικοί, επίσημοι, θεατές, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και εικονολήπτες συνθέτουν το πολύχρωμο πάζλ που ακούει στο όνομα Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Νωρίτερα το αγωνιστικό καραβάνι έχει περάσει από τεχνικό έλεγχο, στην Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ. Και ενώ τα τελευταία πληρώματα περνούν χειροκροτούμενα από τον κόσμο την ράμπα εκκίνησης στην Πλατεία Αριστοτέλους, τα πρώτα έχουν φτάσει ήδη στην ειδική διαδρομή και ανυπομονούν να αποδείξουν την ταχύτητα και την δεξιοτεχνία τους στον πιο ΜΕΓΑΛΟ αγώνα αυτοκινήτου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Τον χαρακτηρισμό ΜΕΓΑΛΟ αγώνα δικαιώνουν οι δύο ειδικές διαδρομές των συνολικά 35 χλμ. το Σάββατο και οι τρεις ειδικές διαδρομές των 58 χιλιομέτρων την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον κίνητρο ώστε να μην λείψει κανείς από αυτόν τον μεγάλο αγώνα είναι η δωρεάν διαμονή για τα πληρώματα το Σάββατο βράδυ στην Αρναία, (όπου και το service park) και η χαμηλού κόστους αυτοκινητάμαξα για τους ερχόμενους από μακριά. Κυρίες και κύριοι το 47ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι προ πυλών, οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν, μείνετε συντονισμένοι στο site μας www.aoth.gr, και απολαύστε το συνειδητά με όποιον τρόπο μπορείτε.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 95 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8314851