Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Δ.Ε.Θ. arrow 47ο Ράλλυ ΔΕΘ arrow 47ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Απολαύστε το συνειδητά!

47ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Απολαύστε το συνειδητά!

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Τετάρτη, 03 Σεπτέμβριος 2014

93 αγωνιστικά χιλιόμετρα μοιρασμένα σε 5 ειδικές διαδρομές συγκροτούν τον πιο απολαυστικό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ραλλύ για το 2014. Έναν αγώνα αυτού του μεγέθους επέλεξε να διοργανώσει φέτος ο Α.Ο.Θ., προσφέροντας σε δύσκολους καιρούς την μεγαλύτερη απόδοση σε αδρεναλίνη και θέαμα.

Θέαμα το οποίο αρχίζει το Σάββατο όταν στις 15.48 ακουστεί το πρώτο κροτάλισμα στην πρώτη και τελευταία ειδική του αγώνα. Το «Λιβάδι», μήκους 7,35 χλμ., είναι η πιο κοντινή ειδική διαδρομή στην Θεσσαλονίκη, ανηφορική, με ήπιες κλίσεις, που δίνει την δυνατότητα στον θεατή να δει μεγάλα κομμάτια και να ακούσει ήχο. Ευνοεί τα δυνατά αυτοκίνητα και τους μελετηρούς οδηγούς. Με πάνω από 100 km μέση ωριαία ταχύτητα, αποτελεί μια σίγουρη θεαματική επιλογή.

Η συνέχεια δίνεται στην ειδική διαδρομή «Παλαιόχωρα - Αρναία» μήκους 27,80 χλμ. Πρόκειται για το άθροισμα των ειδικών διαδρομών «Παλαιόχωρα» και «Ταξιάρχη».

Ως την διασταύρωση για Ταξιάρχη εξελίσσεται γρήγορη με νέο σχετικά οδόστρωμα και ομαλή ανάβαση. Στην συνέχεια γίνεται αρχικά κατηφορική με ήπιες κλίσεις, ενώ στα τελευταία 6 χλμ. κλειστή με μεγάλη ποικιλία στροφών, πολύ τεχνική, απαιτητική σε φρένα και ελαστικά. Ακολουθεί service και διανυκτέρευση στην Αρναία όπου θα βρίσκεται και το Service Park.

Η Κυριακή με 58 αγωνιστικά χιλιόμετρα πρόκειται να δώσει την απόλυτη αγωνιστική εμπειρία σε πληρώματα, service και θεατές. Πρώτη ειδική αυτή του «Χολομώντα» των 22,78 χλμ., η οποία δεν είναι άλλη από τον παλιό θρυλικό μεγάλο Χολομώντα, από το Παλαιόκαστρο μέχρι την Αρναία.

Τα πληρώματα ολοκληρώνουν την προσπάθεια τους μετά τις ειδικές διαδρομές «Παλαιόχωρα – Αρναία ΙΙ» και «Λιβάδι ΙΙ» τερματίζοντας στη Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ.

Κυρίες και Κύριοι, το 47ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. είναι προ πυλών, οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν, μείνετε συντονισμένοι στο www.aoth.gr και απολαύστε το συνειδητά με όποιον τρόπο μπορείτε.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 84 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8314839