Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Δ.Ε.Θ. arrow 46ο Ράλλυ ΔΕΘ arrow 46ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Επιστροφή στο μέλλον

46ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Επιστροφή στο μέλλον

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Σάββατο, 03 Αύγουστος 2013

46_rally_deth/eba1.jpg

46ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Θα σα σε συναρπάσει

Ο καλύτερος τρόπος για να δούμε πιο καθαρά το μέλλον είναι η αναδρομή στο παρελθόν. Εκεί θα βρούμε τα λάθη αλλά και τα σωστά, τους άλλους αλλά και τον εαυτό μας. Από το παρελθόν ίσως μπορέσουμε να αντλήσουμε την δύναμη να αντιμετωπίσουμε το παρών αλλά και το μέλλον.

Με γνώμονα τα παραπάνω, το Δ.Σ. του Α.Ο.Θ. κάλεσε την Ε.Β.Α. (Επιτροπή Βετεράνων Α.Ο.Θ.), ενόψει του 46ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. σε μια συνάντηση η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η προσέλευση ήταν το λιγότερο συγκινητική, αφού στο κάλεσμα της Ε.Β.Α. ανταποκρίθηκαν περισσότερα από 50 μέλη της. Μια παρέα εγκάρδια, χαλαρωτική, ενδυναμωτική, επικριτική αλλά και πατρική, που αντικατόπτριζε όλη την ιστορία του ομίλου από την ημέρα ιδρύσεως του.

46_rally_deth/eba2.jpg

Το παρών έδωσαν ενδεικτικά οι κ.κ. Ραπόπουλος Γιάννης, Καρχάλιος Νίκος, Σταύρος Γεωργιάδης «Βόρειος», Γιώργος Βασιλειάδης, Χρήστος Αλεξάνδρου «Κόραξ», Σάκης Βασιλόπουλος, Μιχάλης Γκαβέζος, Μάκης Δημητριάδης, Άλεξ Καραβόλας, Γιάννης Καφταντζής, Γιάννης Κέπετζης, Πέτρος Κώνστας, Ανδρέας Λακόρτε, Ακύλας Μαυρίδης, Ραφαήλ Μωρίς, Δημήτρης Ταμπούρης, Βασίλης Τσιτσογιαννόπουλος, Κώστας Τσότσος, Παναγιώτης Ανδρεάδης, Χρήστος Αραμπατζής, Λάκης Βαλασίδης, Βασίλης Γιάρχας, Κώστα Δαμίγος, Αχιλλέας Καλεύρας, Νίκος Καλόμοιρος, Ηλίας Καμπουρίδης, Μηνάς Κλιματσάκης, Αλέξανδρος Κόκας, Δημήρης Κουμποτής, Ανέστης Κωνσταντινίδης, Σταύρος Μαράτος, Γιώργος Μέσκος, Γιώργος Μπούρντας, Παναγιώτης Μποχωρίδης, Χρήστος Νιζάμης, Θωμάς Πάζης, Ντίνο Παπαμαυρουδής, Αντώνης Παρταλιός, Γιάννης Πολατίδης, Νίκος Πολιτάνος, Γιώργος Ρεπανίδης, Απόστολος Χατζηχρήστου, Κώστας Χριστόπουλος, Γιάννης Ψηφίδης κ.α. Κοινή παραδοχή όλων, μια και αδιαπραγμάτευτη.

Η Ε.Β.Α. ήταν, είναι και θα είναι κοντά στον Α.Ο.Θ., στηρίζει αυτόν και τις αποφάσεις του, διεκδικεί όπου μπορεί τα δίκαια και βοηθάει όσο και με όποιον τρόπο μπορεί τις διοργανώσεις του ομίλου.

46_rally_deth/eba6.jpg


Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Σπιτική Πίτα

Top Mag

Ποιος είναι Online

Έχουμε 78 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8206963