Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Δ.Ε.Θ. arrow 46ο Ράλλυ ΔΕΘ arrow 46ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Προηγούνται οι Κύρκος - Πολυζώης

46ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Προηγούνται οι Κύρκος - Πολυζώης

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Κυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2013

Κύρκος – Πολυζώης

Μετά και την δεύτερη ειδική διαδρομή προηγούνται οι Κύρκος – Πολυζώης με Mitsubishi Lancer Evo IX έχοντας τρεισήμισι δευτερόλεπτα διαφορά από τους περσινούς νικητές Βελάνη – Βελάνη με Mitsubishi Lancer Evo VIII. Τρίτοι θα εκκινήσουν σήμερα οι Κωνσταντίνου – Μαύρος με Citroen ZX, νιώθοντας στα 0.7 δευτερόλεπτα την ανάσα του Honda Civic Typer R των Καραβασίλη – Κολλαρά.

Η αγωνία συνεχίζεται προς τα κάτω καθώς οι διαφορές δεν ξεπερνούν τα 2 δευτερόλεπτα. Ακολουθούν οι Βαλαβάνης – Καπάρας επίσης Honda Civic Typer R, Μπατσάρα – Μπατσάρα με Mitsubishi Lancer Evo VIII, Ανδρεάδης – Μαυρίδης με VG Golf II, Τζαμπάζης – Ζακχαίος με Mitsubishi Lancer Evo X, Παυλίδης – Harryman με Citroen DS3 R3T και την πρώτη δεκάδα κλείνουν οι Σπανός – Γκοτοβός με Subary Impreza Spec C.

Να θυμίσουμε πως σήμερα τα πληρώματα έχουν να επιτελέσουν δύσκολο έργο καθώς τις ειδικές Παλαιόχωρα (ώρα 8.48) και Ταξιάρχης (ώρα 9.11) ακολουθεί ο Χολομώντας των 28 χλμ. στις 12.24, ο οποίος κρίνει ίσως τα περισσότερα. Τελευταία ειδική το Λιβάδι (13.52) και τερματισμός στις 15.02 στη Νότια Πύλη της Δ.E.Θ.

ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 1

ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 2

Να θυμάστε προέχει η ασφάλεια. Οι θεατές μπορούν να μπουν στην ειδική διαδρομή με το αυτοκίνητο, μόνο προς την φορά της ειδικής και 90 λεπτά πριν εκκινήσει το πρώτο αγωνιστικό.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Σπιτική Πίτα

Top Mag

Ποιος είναι Online

Έχουμε 71 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8207057