Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Δ.Ε.Θ. arrow 45ο Ράλλυ ΔΕΘ arrow 45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Τις 43 έφτασαν οι συμμετοχές

45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. - Τις 43 έφτασαν οι συμμετοχές

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2012

Τις 42 έφτασαν οι συμμετοχές στο 45ο Ράλλυ της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Λίγες ώρες έμειναν ακόμα ως τις 22:00 για την οριστική λήξη των συμμετοχών και 42 πληρώματα ήδη ζεσταίνουν τις μηχανές τους. Το 45ο ράλλυ Δ.Ε.Θ. κοσμούν με την παρουσία τους η αφρόκρεμα των οδηγών όλης της Ελλάδας.

Οι Αθηναίοι  Λ. Κύρκος και Β. Βελάνης, ο Βολιώτης  Γ. Κοσμόπουλος, ο Αλεξανδρουπολίτης Α. Καλούδης, ο Πατρινός  Ν. Καρπάνος, ο εκ Πτολεμαϊδας Δ. Μπατσάρας και οι Θεσσαλονικείς  Δ. Τζαμπάζης και  Π. Τόψης αποτελούν την οκταμελη αρμάδα των MITSUBISHI EVO. Από κοντά ο Β. Ζάχος με το καινούργιο τέρας CLIO και ο σύντεκνος Γ. Αναπολιωτάκης με το θηρίο IBIZA KIT CAR, θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος των δικίνητων αγωνιστικών.

Μέσα στον ανταγωνισμό των πρώτων θέσεων της γενικής κατάταξης αναμένονται οι ταχύτατοι τοπικοί Χ. Κωνσταντίνου, Ι. Κωνσταντινίδη, Ι Μπεσλίδης, Ν Παυλίδης, Β. Καραβασίλης και Ι. Βαλαβάνης.

Στην πολυπληθή κλάση Α7 συμμετέχουν ακόμα οι Α. Μπαξεβανάκης, ΡΟ-ΝΙ, Ι Σαριτσόγλου, Α. Λάκης, Π. Καραγκιοζόπουλος, Ν. Τριχίδης, Δ. Παπακυριακού, Γ.  Πατσιάς, Β. Τάσσιος, Β. Αναδιώτης και ο κρητικός  Α. Περάκης.

Η Α6 συμπληρώνει  για ακόμα μία φορά κλάση με τους Κ. Αργυρίου, Χ. Κοκκάλη, Δ. Κυπαρρισά, Α. Δημητρίου και την μοναδική (γυναικεία συμμετοχή) Όλγα Μέρμηγκα.

Κλάση συμπληρώνει επίσης η Ν2 με τους Κ. Αναγνωστάκη, Σ. Θεοφανίδη, Σ. Κυριαζή και τους Λαρισαίους της "ΑΡΜΑ ΤΕΑΜ"  Χ. Σαμαρά και Σ. Λόλα.

Στην κατηγορία ΕΕ10 έχουν δηλώσει  ο Λαμιώτης Π. Φούρλας, ο Ξανθιώτης Κ. Ξενοκώστας και ο Γιόβας με το ιστορικό Audi 80, στην ΕΕ11 ο Χαλκιδικιώτης Κ. Μόσχος, στην ΕΕ9 ο Δραμινός Ταμπακόπουλος και οι προσωρινές συμμετοχές κλείνουν με τον Λαρισαίο Α. Σταφυλοπάτη με το πανέμορφο OPC.

Η επίσημη κι οριστική λίστα συμμετοχών, με τους αριθμούς του αγώνα, θα αναρτηθεί την Δευτέρα 10/9 στο site του αγώνα www.aoth.gr

Μείνετε συντονισμένοι. . .

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 27 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8533984