Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Δ.Ε.Θ. arrow 45ο Ράλλυ ΔΕΘ arrow 45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Τεχνικός Έλεγχος και Πανηγυρική Εκκίνηση

45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Τεχνικός Έλεγχος και Πανηγυρική Εκκίνηση

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Σάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2012

45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. – Τεχνικός Έλεγχος και Πανηγυρική Εκκίνηση

Μετά από 3 μήνες σχετικής ανομβρίας ο κλήρος για το πρώτο βροχερό Σαββατοκύριακο έμελλε να πέσει στο τελευταίο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, που είναι αυτό στο οποίο διοργανώνεται το Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Έτσι η  διαπεραστική ψιλή βροχή συνόδεψε τον οργάνωση και πληρώματα, τόσο κατά την διάρκεια του τεχνικού ελέγχου, όσο και της πανηγυρικής εκκίνησης.

Από τα 45 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή με επιτυχία πέρασαν τεχνικό έλεγχο τα 42 καθώς δεν προσήλθαν οι Ανδρεάδης – Μαυρίδης με VW Golf II, Βαλαβάνης – Τσαβδαρίδης με Honda Civic Type R και Τοψής Σ. με Peugeot 106 S16. Όσο για την πανηγυρική εκκίνηση, αυτή κύλησε ομαλά, δυστυχώς με λιγότερους θεατές από το αναμενόμενο λόγω βροχής. Ευχάριστη νότα στην μελαγχολική όψη της Νότιας Πύλης η παρουσία και ο δυναμικός χορός των “Cheerleaders Kalamari”.

Τα πληρώματα μετά την εκκίνηση κατευθύνθηκαν προς την πίστα καρτ “Drive Park” όπου θα δώσουν την πρώτη μάχη του αγώνα στην Σούπερ Ειδική Διαδρομή η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά με ήχο και εικόνα από το Ραδιοτηλεοπτικό του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου www.soaave.gr

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 29 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8534090