Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Ράλλυ Δ.Ε.Θ. arrow 44ο Ράλλυ ΔΕΘ arrow 44ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.– 54 πληρώματα στην εκκίνηση

44ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.– 54 πληρώματα στην εκκίνηση

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Σάββατο, 17 Σεπτέμβριος 2011


Ένας διαφορετικός τεχνικός έλεγχος, όχι μόνο για τους για αγωνιζόμενους αλλά και για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αυτό διότι διεξήχθη μπροστά στη νότια πύλη της Δ.Ε.Θ.

Έτσι από τις 9 το πρωί μέχρι και μετά το τέλος της πανηγυρικής εκκίνησης, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα αγωνιστικά και να φωτογραφηθεί μπροστά τους με φόντο τον πύργο του ΟΤΕ στην έκθεση. Ο τεχνικός έλεγχος, αν και δεν τηρήθηκαν απόλυτα τα ωράρια, κύλησε ομαλά και από τις 56 συμμετοχές δεν παρουσιάστηκαν οι Γκιώργκης -  Ζάχος και οι Stratieva-Sivov από Βουλγαρία.

Έτσι από την ράμπα εκκίνησης πέρασαν 54 πληρώματα, συνοδευόμενα από έντονη μουσική και τις μαζορέτες που έδωσαν έναν άλλον αέρα στην συνήθως τυπική διαδικασία της εκκίνησης.

Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του 44ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. ξεκινά αύριο Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, με το πρώτο πλήρωμα να παίρνει εκκίνηση στις 9.07 στην ειδική διαδρομή «Πολύγυρος Ι».  Ακολουθεί στις  9.40 η μεγάλη ειδική των 28 χιλιομέτρων «Χολομώντας Ι» και η επιστροφή στο service park.

Η δεύτερη πανομοιότυπη γύρα ξεκινά στις 12.32 με την ειδική «Πολύγυρος ΙΙ» και συνεχίζει με την ειδική «Χολομώντας ΙΙ» να παίρνει εκκίνηση  στις 13.05. Δεύτερο service park και τα πληρώματα κάνουν μια τελευταία  υπερπροσπάθεια στην ειδική διαδρομή των 8 χλμ. «Πολύγυρος ΙΙΙ» για να τερματίσουν στον Πολύγυρο στις 15.27 όπου θα γίνει μετά και η απονομή των κυπέλων.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το Ράδιο ΤV του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. στο www.soaave.gr, με ανταποκριτές από τους τερματισμούς των δύο ειδικών διαδρομών και το service park οι οποίοι θα μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί, τους χρόνους αλλά και τα σχόλια των πληρωμάτων.

Ευχές λοιπόν για καλό τερματισμό στα πληρώματα και καλό θέαμα σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα ανηφορίσουν στα ορεινά της Χαλκιδικής για να απολαύσουν τις μάχες στο δευτερόλεπτο.

Ο Α.Ο.Θ. ευχαριστεί τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Πολυγύρου, την Ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών, τις εταιρίες Δ. Τζαμπάζης Α.Ε. , την εταιρεία Ζωοτροφών Τριανταφύλλου, την εταιρεία Παντελής Τοψής με τα λιπαντικά Silkoil, την Interamerican και την ΑΝΕΚ LINES για την πολύτιμη υποστήριξη στην διοργάνωση του αγώνα. Επίσης ένα ευχαριστώ στους χορηγούς επικοινωνίας Metrosport, Metropolis FM, TV100, Fm 100, XTV, ΑΘΩΣ 100.4, Ράδιο TV Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.,  ERT3, Ο.Α.Σ.Θ. και το περιοδικό Auto Τρίτη.

Η προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μας αφορά όλους. Το 44ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. ξεκίνησε. Διάδωσέ το …Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 55 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8314954