Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Γραφείο Τύπου arrow Ειδήσεις - Ανακοινώσεις arrow Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τους αγωνιζομένους

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τους αγωνιζομένους

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 2
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Α.Ο.Θ.
Τρίτη, 13 Φεβρουάριος 2018

sem3_mikro.jpg Με αναμενόμενη την αθρόα προσέλευση, πραγματοποιήθηκε η 1η Συνεδρίαση για το 2018 των αθλητών - μελών οδηγών και συνοδηγών του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα "Ολυμπιάς" του συνεδριακού κέντρου Ιωάννης Βελλίδης.

Η συνεδρίαση, που έγινε κάτω από καλό κλίμα, έδωσε την ευκαιρία να συζητηθούν διάφορα θέματα που άπτονται του ενδιαφέροντος των αγωνιζομένων, δόθηκαν εξηγήσεις, αποσαφηνίστηκαν ζητήματα και τέθηκαν προτάσεις από τους παριστάμενους για την εύρυθμη λειτουργεία του ομίλου, παρουσιάστηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2018 καθώς και οι "δράσεις" του Ομίλου στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς για την τρέχουσα χρονιά.

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, τα "κουτσομπολιά", την εύκολη και ανέξοδη κριτική εναντίων του ομίλου, στοιχεία που ήταν και θα παραμείνουν χαρακτηριστικά της παθογένειας της κοινωνίας μας, σύσσωμος ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να οργανώνει σοβαρούς και αξιοπρεπείς αγώνες, με έμφαση στην ασφάλεια, την ισονομία, την τήρηση των κανονισμών και την προβολή τους.

Στηριζόμενος στην αφρόκρεμα των αγωνιζομένων της Β. Ελλάδος και όχι μόνο, στις υγιείς δυνάμεις της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας, επισφραγίζει τα 50 χρόνια λειτουργίας του με την διοργάνωση εκτός των άλλων, του 51ου Rally ΔΕΘ και του 47ου Rally Θερμαϊκού, δύο εκ' των μακροβιότερων θεσμών του motorsport στην Ελλάδα που τον ανέδειξαν σε έναν από τους κορυφαίους ομίλους της χώρας.

Ευχαριστούμε τον φωτογράφο Ηλία Παππά για την παραχώρηση των φωτογραφιών.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 45 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8550478