Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Γραφείο Τύπου arrow Ειδήσεις - Ανακοινώσεις arrow Δελτίο Τύπου Ανάβασης Λιβαδίου

Δελτίο Τύπου Ανάβασης Λιβαδίου

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 2
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Α.Ο.Θ.
Παρασκευή, 23 Ιούνιος 2017

Η 2η Ανάβαση Λιβαδίου είναι γεγονός!! Με τις εγγραφές να έχουν ανοίξει επίσημα την Δευτέρα 12 Ιουνίου και να διαρκούν μέχρι σήμερα Παρασκευή 23 Ιουνίου όλα τα φώτα, για τον 3ο γύρο του κυπέλλου αναβάσεων Βορείου Ελλάδος, είναι στραμμένα στην Θεσσαλονίκη, στον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και την υπέροχη περιοχή του Λιβαδίου.

Ένας αγώνας που προμηνύεται συναρπαστικός σε μία διαδρομή μήκους 3,970 χιλιομέτρων η οποία είναι ένα μέρος της κλασσικής ειδικής "Λιβάδι", περιμένει τους αγωνιζόμενους στην μεγάλη τους κόντρα με το χρονόμετρο.

Με αρωγό και υποστηρικτή στον Αγώνα αυτό τον Δήμο Θέρμης, την τοπική κοινότητα Λιβαδίου, τον πολιτιστικό σύλλογο Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης, τους ανθρώπους και επαγγελματίες της Θέρμης καθώς και τους εθελοντές πολιτικής προστασίας Θέρμης - Λιβαδίου, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης πιστός στις αξίες που τον διέπουν έχει σχεδιάσει ένα ωραίο και δυνατό αγώνα για όλα τα γούστα.

Το πρόγραμμα του αγώνα περιλαμβάνει:

Σάββατο 01 Ιουλίου 2017

08:30 - 10:00: Διοικητικός και τεχνικός έλεγχος στον χώρο του Service Park - Pits

11:00 Επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά (Η ειδική θα κλείσει στις 10:00)

Το κυρίως γεύμα σερβίρεται όμως την Κυριακή 2 Ιουλίου με τον δρόμο να κλείνει και πάλι στις 10:00, με το πρώτο αγωνιστικό να παίρνει εκκίνηση στις 11:00.

Μετά το πέρας του αγώνα η απονομή θα γίνει στο χωριό Λιβάδι στην κεντρική πλατεία του χωρίου.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. θα μεταδώσει την 2η Ανάβαση Λιβαδίου διαδικτυακά και σε πραγματικό χρόνο με 3 κάμερες, οι οποίες θα τοποθετηθούν στην αρχή, στο μέσο της ειδικής και στον τερματισμό. Συνδεθείτε στο soaave.gr και παρακολουθήστε τον αγώνα ζωντανά!!

Τελικά πάμε Λιβάδι 1 και 2 Ιουλίου???

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 100 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 7259336