Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Γραφείο Τύπου arrow Ειδήσεις - Ανακοινώσεις arrow Αποτελέσματα μελών στην Ανάβαση Καστανιάς

Αποτελέσματα μελών στην Ανάβαση Καστανιάς

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 1
Φτωχό Αριστο
Έχει γραφτεί από Α.Ο.Θ.
Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017

Αλέξανδρος Δήμος Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το μεσημέρι η 3η έκδοση της Ανάβασης Καστανιάς, με τις απονομές που έγιναν στον Πολύμυλο.

Τα μέλη του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης που συμμετείχαν έφεραν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων

Στην κατηγορία αυτή συμμετείχε ο Αθλητής μας Βεζύρης Χρήστος οποίος και κατέλαβε την 7η θέση στην κατηγορία Ε και Ε έως 2 λίτρα. Στην Ε9 που δεν προσμετρούσε σημείωσε τον 1ο χρόνο στην κατηγορία του.

Για το Κύπελο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος

Πολυπληθή συμμετοχή είχε ο Όμιλος όμως στο Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος

Αναλυτικότερα είχαμε τους Γιαλούρη Ιωάννη και Βεζύρη Χρήστο στο πρώτο και τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών στην κατηγορία έως 1400cc και τους Δήμο Αλέξανδρο, Αναγωστάκη Κωνσταντίνο και Ευθυμιάδη Χαράλαμπο να σημειώνουν την 5η, 7η και 9η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία των έως 1600cc που ήταν και η κατηγορία με τις περισσότερες συμμετοχές στην ανάβαση.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

(c)copyright για την φωτογραφία Παππάς Ηλίας (IDPappas)

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

MPM