Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού

Shakedown

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Παρασκευή, 30 Ιούλιος 2010

Shakedown
Shakedown

Το Shakedown θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου από τις 14:00 - 18:00 και δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό έχουν όλα τα πληρώματα που θα δηλώσουν συμμετοχή στο 43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Αν και προαιρετική, η συμμετοχή πρέπει να δηλωθεί μαζί με την δήλωση συμμετοχής του αγώνα.

Το ακριβές ωράριο έναρξης και λήξης για κάθε πλήρωμα θα δημοσιευτεί με δελτίο πληροφοριών, σε αυτό το χρονικό όριο τα πληρώματα μπορούν να πραγματοποιήσουν όσες διελεύσεις θέλουν.  Η ειδική θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και θα ισχύουν όλοι οι κανόνες ασφαλείας (ένδυση, HANS, κλπ.) που ισχύουν και για τον αγώνα. Έτσι τα πληρώματα θα έχουν την δυνατότητα να «στήσουν» τα αγωνιστικά σε συνθήκες αγώνα ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να «γράψουν» τη νέα ειδική των 4.520 μέτρων που αποτελεί την πρώτη και τελευταία του αγώνα της Κυριακής.  Να σημειώσουμε πως τα περάσματα θα χρονομετρούνται όπως και την ημέρα του αγώνα.

Έχει προβλεφθεί χώρος για τα service των ομάδων αλλά και πολλές θέσεις πάρκινγκ για θεατές και Μ.Μ.Ε., πολύ κοντά στην ειδική, επιτρέποντας την προσέλευση καθ’ όλη την διάρκεια του Shakedown.

Οι κανονισμοί που διέπουν το Shakedown είναι αυτοί που ισχύουν και για την ημέρα του αγώνα έτσι η πρόσβαση για όσους επιθυμούν να «κλειστούν» στη ειδική με το αυτοκίνητο τους, θα επιτρέπεται 90 λεπτά για τους θεατές και . 60 λεπτά για τα Μ.Μ.Ε,  πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τον χάρτη του Shakedown σε υψηλή ανάλυση.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Σπιτική Πίτα

Top Mag

Ποιος είναι Online

Έχουμε 48 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 7865662