Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Drifts arrow 2ο Drift ΑΟΘ arrow 2ο Drift ΑΟΘ - Οι 8 του τελικού

2ο Drift ΑΟΘ - Οι 8 του τελικού

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 1
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Α.Ο.Θ.
Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018

North Greece Drift Cup Έκλεισαν και επίσημα οι συμμετοχές για το 2ο Drift του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης το οποίο αποτελεί και τον τελικό του επάθλου Drift Βορείου Ελλάδος. Οι συμμετοχές αν και κρίνονται λίγες για έναν τελικό αγώνα, παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά ποιοτικές.

Στα διπλά περάσματα οι pro της κατηγορίας Αναστάσιος Χάρκας και Χαράλαμπος Χρυσανθόπουλος αναμένεται να τραβήξουν όλα τα βλέμματα των θεατών που θα παρευρεθούν στην πίστα Drive Park στο Νέο Ρύσιο. Μαζί τους θα είναι και οι Κωνσταντίνος Πούλιος και Ιωάννης Φουντούκης οι οποίοι έρχονται φυσικά για να προσφέρουν υπέροχο θέαμα και γιατί όχι να κερδίσουν και τον αγώνα.

Στα μονά περάσματα, που οι περισσότεροι ξέρουν την κατηγορία σαν Street Legal, οι Κωνσταντίνος Ζάρμπαλης, Δημήτριος Περγούλης, Αλέξανδρος Πλανάκης και Νικόλαος Φίστας θα μονομαχήσουν κάνοντας τρία συνεχόμενα περάσματα προκειμένου να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία και την νίκη στην κατηγορία αυτή. Αξίζει να σημειωθεί πως στην κατηγορία αυτή τα οχήματα είναι δρόμου και όχι τροποποιημένα όπως στην PRO.

Οι αγωνιζόμενοι υπόσχονται θέαμα και η οργάνωση είναι πανέτοιμη για όλα. Εσύ θα λείπεις από αυτήν την γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού?

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 36 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8428918