Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Δεξιοτεχνίες Αυτοκινήτων arrow 43η Δεξιοτεχνία arrow Χρόνο ημέρας ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης

Χρόνο ημέρας ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Κυριακή, 20 Μάρτιος 2016

8imero/grumpy2.jpg

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  εκκίνησε το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος. Την υποχρέωση να διοργανώσει τον πρώτο αγώνα του θεσμού ανέλαβε και έφερε εις πέρας ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.  Την παρότρυνση το παιχνίδι να παιχτεί στην πίστα και όχι στην κονσόλα ακολούθησαν τελικά 46 αθλητές οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή στην 43η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων. Σημαντικό ρόλο έπαιξε, όπως ήταν αναμενόμενο,  το δικαίωμα έκδοσης ημερήσιας άδειας αθλητού, καθώς το 65%  των συμμετοχών εκμεταλλεύτηκε τη νέα ρύθμιση που αφορά μόνο σε αθλοπαιδιές.  Τους συμμετέχοντες θαύμασαν και χειροκρότησαν πολλές εκατοντάδες θεατές οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τον υπέροχο ανοιξιάτικο καιρό τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος οι κερδισμένοι ανά κατηγορία είναι οι εξής:
Κατηγορία Α: Πρώτος στην κατηγορία, κάνοντας χρόνο ημέρας (1.24.067), ο ταχύτατος και πάντα χαμογελαστός Δημήτρης Καρατσομπαλίδης με δεύτερο τον «μαθητευόμενο» του Αναστάσιο Πατσίλα (1.24.670) αμφότεροι με Peugeot 106 Rally και τρίτο τον πλαγιολισθένοντα Βάϊο  Χαρατζή (1.34.781) με Mazda MX5
Κατηγορία Β: Η πρωτιά κατοχυρώθηκε από τον δεξιοτέχνη με τα 17 έπαθλα βορείου Ελλάδος της τελευταίας 20ετίας  Κώστα Οικονομίδη (1.27.360) με Fiat Punto, δεύτερο τον πεισμωμένο Θεόδωρο Καβατσικλή (1.29.065) και τρίτο τον Δημήτρη Κουνατιάδη (1.33.730) με Opel Kadett αμφότεροι.
Κατηγορία Γ: Την τιμητική τους είχαν τα Opel καθώς την τριάδα του βάθρου αποτέλεσαν τρία Ascona με οδηγούς τον μεθοδικό  Γιώργο Σαλωνίδη (1.26.529),  τον ακριβή Χρυσοβαλάντη Σαρβανίδη (1.29.513) και τον γρήγορο Πασχάλη Ζεμπέκη (1.29.877).
Η δεξιοτεχνία είχε και άρωμα γυναίκας με  το κύπελλο γυναικείας συμμετοχής  να πηγαίνει στην Αναστασία Βασιλειάδου (1.45.517) η οποία συμμετείχε στην κατηγορία Β με Toyota Corola. Το παρών έδωσε και η δεύτερη γυναίκα του επάθλου Αντωνία Αμπατζίδου με BMW Z3.
Ανάμεσα στα δύο σκέλη, η K.RA.TEA. (Κουμποτής Racing Team) με οδηγό και team manager τον Κυπελλούχο Ελλάδος Δημήτρη Κουμποτή σε συνεργασία με την Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποίησαν όπως είχε προγραμματιστεί την ευχή του 6χρονου Αντώνη να γίνει συν-οδηγός για μια ημέρα. Εφοδιασμένος με όλα τα απαραίτητα (αγωνιστική φόρμα, κράνος, παπούτσια κτλ.) ο μικρός Αντώνης απόλαυσε την βόλτα με το Peugeot 106 S16, χειροκροτήθηκε με πάθος από τους θεατές, βραβεύτηκε από την ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή, παρέλαβε αναμνηστικό μετάλλιο από τον 8χρονο καρτίστα Λεωνίδα Ρέντζιο και αναμνηστικά του Α.Ο.Θ. από τον αντιπρόεδρο του Ομίλου Λάζαρο Αγοραστό.

Η ρύθμιση που αφορά στην έκδοση δελτίο αθλητή ημέρας βοήθησε τα μάλα, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης χάραξε τον δρόμο, οι αγωνιζόμενοι ανταποκρίθηκαν ολοκληρωτικά και με σθένος, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού έδωσαν το παρόν και μπήκαν  τα θεμέλια για μια ενδιαφέρουσα, γεμάτη ανταγωνισμό αγωνιστική χρονιά.
Το παιχνίδι θα παίζεται και πάλι στην πίστα όχι στην κονσόλα.

Φωτογραφικό Υλικό

Αποτελέσματα 43ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Helexpo ΔΕΘ

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 41 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8639692