Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Δεξιοτεχνίες Αυτοκινήτων arrow 43η Δεξιοτεχνία arrow 43η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων... η εκπλήρωση μιας ξεχωριστής ευχής

43η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων... η εκπλήρωση μιας ξεχωριστής ευχής

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Πέμπτη, 17 Μάρτιος 2016

8imero/makeawishposter2.jpg

Αποκτάς δύναμη προχωρώντας «Vires acquirit eundo». Ήταν ο Βεργίλιος (ρωμαίος ποιητής 70 π.χ. – 19 π.χ.) ο οποίος είπε πως αποκτάς δύναμη προχωρώντας, εμπνέοντας εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο να υπερβούν εαυτό και να  προχωρήσουν αποκτώντας δύναμη ακριβώς από αυτήν την ίδια την υπέρβαση. Έτσι και οι οδηγοί αγώνων υπερβαίνουν εαυτό κάθε φορά που συμμετέχουν σε έναν αγώνα και αποκτούν δύναμη προχωρώντας στροφή με στροφή μέχρι τον τερματισμό.

Άνθρωπος και μηχανή στα όρια, με την αδρεναλίνη στα ύψη και το μυαλό να εργάζεται όπως ο κινητήρας στα κόκκινα αποδίδοντας τα μέγιστα.  Η απόλυτη ευχή, για κάποιον που γοητεύεται από τους αγώνες αυτοκινήτου, είναι να βιώσει την πολύπλοκη ομορφιά που προσφέρει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Αυτήν την ευχή έχει ο Αντώνης, ένας 6χρονος φίλαθλος και γνώστης των αγώνων αυτοκινήτου και αυτήν την ευχή θα πραγματοποιήσει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) την Κυριακή 20 Μαρτίου στην πίστα kart house στο 2ο χλμ. Λαγκαδά – Κολχικό. Εκεί, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει τον πρώτο αγώνα  του επάθλου δεξιοτεχνιών βορείου Ελλάδος, την 43η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων.
Ανάμεσα στα δύο σκέλη, η KRATEA (Κουμποτής Racing Team) με οδηγό και team  manager τον Κυπελλούχο Ελλάδος Δημήτρη Κουμποτή και συνοδηγό τον πρωτοεμφανιζόμενο στους αγώνες μικρό Αντώνη θα δώσουν στους εκατοντάδες παρευρισκόμενους  ένα θέαμα αξέχαστο και μοναδικό. 
Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, η KRATEA, η πίστα Kart House και η εταιρία ΓΕΡΜΑΝΟΣ στηρίζουν την προσπάθεια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και καλούν όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να δώσουν το παρών  την Κυριακή 20 Μαρτίου.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 49 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8550336