Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού

Α.Ο.Θ. - Ατομική Χρονομέτρηση

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 3
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015

Α.Ο.Θ. - Ατομική Χρονομέτρηση Α.Ο.Θ. - Ατομική Χρονομέτρηση

Μια από τις πιο αγνές και οικονομικότερες  μορφές αγώνα κόντρα στο χρονόμετρο είναι οι αγώνες ατομικής χρονομέτρησης. Αρχικά αυτόνομοι, οι αγώνες ατομικής χρονομέτρησης αναγκάστηκαν να προσαρμοστούν στα οικονομικά δεδομένα της εποχής και να ενταχθούν στους αγώνες δεξιοτεχνίας ή drift.

Η ιδιομορφία των αγώνων ατομικής χρονομέτρησης είναι πως δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ερασιτεχνών οδηγών αγώνων. Ήτοι, σημαίνει πως το κόστος προετοιμασίας του αυτοκινήτου  είναι προσιτό και εξαρτάται από την επιθυμία και το πορτοφόλι του κάθε αγωνιζόμενου.

Στους αγώνες ατομικής  χρονομέτρησης  μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας που έχει αυτοκίνητο, (χωρίς καμία τροποποίηση ή βελτίωση) κράνος και δίπλωμα οδήγησης. Αρκεί η αίτηση έκδοσης δελτίου αθλητή προς την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ), το παράβολο συμμετοχής και  όρεξη για την αναμέτρηση πρώτα με τον εαυτό του και στην συνέχεια με τον ανταγωνισμό.

Απόλυτα ασφαλείς, διοργανώνονται σε κλειστές ασφάλτινες πίστες  προσφέροντας πιο πολύ θέαμα από όσο μπορούμε να φανταστούμε. Έντονες μάχες, διαφορές στο εκατοστό του δευτερολέπτου, αυτοκίνητα στις τρεις ή ακόμη και δυο ρόδες, είναι λίγα από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους αγώνες ατομικής χρονομέτρησης.

Ο Α.Ο.Θ. καλεί όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στην πίστα “Drive Park” του Νέου Ρυσίου Θεσσαλονίκης όπου θα διοργανώσει,  υπό την αιγίδα του δήμου Θέρμης, την 42η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στην οποία είναι ενταγμένος και ένας συναρπαστικός αγώνας ατομικής χρονομέτρησης.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 108 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8314904