Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Δεξιοτεχνίες Αυτοκινήτων arrow 38η Δεξιοτεχνία arrow 38η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ.

38η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ.

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2012

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει την 38η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στην πίστα "Καρτ House" στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε φυσικό πρόσωπο με άδεια οδήγησης του Υπουργείου Συγκοινωνιών και έγκυρη αγωνιστική άδεια της ΕΘΕΑ.

Σχέδιο Δεξιοτεχνίας

Όσοι δεν έχουν αγωνιστική άδεια (License) μπορούν να προμηθευτούν License ημέρας στην γραμματεία του αγώνα. Η δεξιοτεχνία περιλαμβάνει ως είθισται δύο σκέλη με το πρώτο να ξεκινά στις 12.00. Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί από τις 09.00 έως τις 11.00 στην πίστα "Καρτ House".

Πρόκειται για τον προτελευταίο αγώνα του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος με υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς και στις τρεις βαθμολογούμενες κατηγορίες τα δεδομένα είναι ακόμα «ρευστά».

Στην κατηγορία Α’, αν και προηγείται ο Καρατσομπαλίδης (Peugeot 106) με 80 βαθμούς, αυτοί δεν του εξασφαλίζουν την πρωτιά καθώς ακολουθεί ο Μούτσος (Mazda MX5) με 60 βαθμούς και ο Πατσίλας (Peugeot 106) με 47 βαθμού.

Στην Κατηγορία Β’ τα δεδομένα είναι ακόμα πιο «ρευστά» με πρωταγωνιστή τον συνήθη ύποπτο Κ. Οικονομίδη (Fiat Punto) να έχει μόλις 52 βαθμούς ακολουθούμενο από την Αμπατζίδου (BMW Z3 Cabrio), η οποία έχει βελτιωθεί σημαντικά, με 46 βαθμούς. Στην τρίτη θέση καραδοκεί  ο Φουρκαλίδης (Opel Kadett) με 41 βαθμούς.

Στην κατηγορία Γ΄ βαθμολογικά τα δεδομένα είναι ακόμα πιο περίπλοκα. Ο Ραφαηλίδης (Opel Kadett) έχει μεν 89 βαθμούς, με σταθερές εμφανίσεις και στους 6 αγώνες, έχει όμως και τον Σαλωνίδη (Opel Manta) με 77 βαθμούς σε απόσταση αναπνοής. Ο οποίος με την σειρά του νιώθει την ανάσα του Ιορδανίδη (BMW E30) με 60 βαθμούς. Τους επόμενους 5 χωρίσουν μόλις 12 βαθμούς με τον Προδρομίδη να έχει συγκεντρώσει 40, τον Φύλογλου (Opel Manta) 37, τον Τσίτσιλα 35 (BMW 316), τον Αμπατζίδης (Opel Ascona) 33 και τον Μαυροκέφαλο (Opel Manta) 28 βαθμούς.

Ο Α.Ο.Θ. μπορεί και εγγυάται θέαμα, ανταγωνισμό και έναν άρτιο οργανωτικά αγώνα, σε μία διαδρομή που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό οδηγό. Εσείς δεν έχετε παρά να έρθετε στην πίστα «Καρτ House" στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης (2ο. χλμ. Λαγκαδά – Κολχικό) και να βιώσετε μια ξεχωριστή Κυριακή. Σας περιμένουμε όλους για να γιορτάσουμε μαζί την τελευταία δεξιοτεχνία της χρονιάς για τον Α.Ο.Θ.

ΒΑΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΘΛΟΥ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΑΓΩΝΕΣ

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 54 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8550412