Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Δεξιοτεχνίες Αυτοκινήτων arrow 38η Δεξιοτεχνία arrow 38η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ. – Χρόνο ημέρας ο Κώστας Οικονομίδης

38η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ. – Χρόνο ημέρας ο Κώστας Οικονομίδης

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2012

Στην πίστα «Kart House» στον Λαγκαδά, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, η τελευταία πράξη που αφορούσε στο Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος. Με σύμμαχο τον καιρό, όντας τέλη Οκτωβρίου, η προσέλευση των θεατών ήταν απόλυτα ικανοποιητική.

Η τοπική κοινωνία «αγκάλιασε» για άλλη μια φορά το εγχείρημα του Α.Ο.Θ., υπενθυμίζοντας πως είναι μεγάλη η ανάγκη για τέτοιου είδους διοργανώσεις στην περιφέρεια. Αντίθετα οι συμμετοχές κρατήθηκαν σε χαμηλό επίπεδο αριθμητικά, ποιοτικά όμως οι 22 αγωνιζόμενοι κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους θεατές.

Ανάμεσα στα δύο σκέλη πραγματοποιήθηκε η απονομή των Επάθλων Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος που αφορούσε στην αγωνιστική χρονιά 2011.

Στην κατηγορία Α΄ το κύπελλο του πρώτου πήρε ο Βασίλης Παραδέλης (Peugeot 106 Rallye). Χρόνο ημέρας (1.22.64) και νικητής στην κατηγορία Β΄ ο Κώστας Οικονομίδης (Fiat Punto), με δεύτερο  τον Αστέριο Μελάδη (Toyota Corolla) και τρίτο τον Χρήστο Γερανό (Ford Escort). Τέλος στην κατηγορία Γ΄ επικράτησαν οι συνήθεις ύποπτοι της κατηγορίας Ιορδάνης Φύλογλου (Opel Manta), Νεόφυτος Ραφαηλίδης (Opel Kadett) και Γιάννης Ιορδανίδης (BMW E30).

Αποτελέσματα του Αγώνα

Φωτογραφίες του Αγώνα

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 48 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8550554