Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Δεξιοτεχνίες Αυτοκινήτων arrow 37η Δεξιοτεχνία arrow 37η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων - Αποτελέσματα

37η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων - Αποτελέσματα

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONOFF / 1
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Δευτέρα, 26 Μάρτιος 2012

37η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων - Αποτελέσματα

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος. Παρά την ανησυχία για απουσία πολλών αγωνιζόμενων αλλά και θεατών  λόγω εθνικής γιορτής, η 37η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων διεξήχθη με 27 συμμετοχές και εκατοντάδες κόσμου να παρακολουθεί τον αγώνα στην Πίστα Kart House στον Λαγκαδά.

Το μωσαϊκό του αγώνα συνέθεταν ο καλοκαιρινός καιρός, οι αγωνιζόμενοι που ανυπομονούσαν να ξεκινήσουν τους αγώνες, οι θεατές που ήρθαν στην πίστα με θετική διάθεση, ο dj που έπαιζε εναλλακτική ροκ μουσική και γενικά η αίσθηση πως αν και οι καιροί είναι δύσκολοι, η «δίψα» για αγώνες είναι έντονη.

Μοναδικά εναέρια πλάνα του Αγώνα από την Skytech Aerial Imaging

Ο αγώνας καθαυτού εξελίχθηκε ομαλά, με μπόλικο χειροκρότημα και καθόλου απρόοπτα ενώ ανάμεσα στα δύο σκέλη το εκπληκτικό drift show έδωσε την αναγκαία χαλάρωση μετά από τις σκληρές μάχες με το χρονόμετρο.

Στην κατηγορία Α,  νικητές ήταν ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης με Peugeot 106, ο Νίκος Τσιλίκας με Citroen C2 και ο Νίκος Παπαντωνίου με Fiat Uno.

Στην κατηγορία Β, νικητές ήταν ο Κώστας Οικονομίδης με Fiat Punto, ο Γιάννης Βασίλας με Peugeot 206 και ο Ιορδάνης Αμπεριάδης με  Opel Kadett.

Τέλος στην κατηγορία Γ, νικητές ήταν ο Ιορδάνης Φίλογλου με Opel Manta, ο Γιάννης Ιορδανίδης με  BMW E30 και ο Νεόφυτος Ραφαηλίδης με Opel Kadett.

Η επόμενη Δεξιοτεχνία του Επάθλου Βορείου Ελλάδος θα διεξαχθεί στις 07 Απριλίου στην Πτολεμαΐδα.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 24 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8532933