Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Δεξιοτεχνίες Αυτοκινήτων arrow 36η Δεξιοτεχνία arrow 36η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Drive Park, Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης

36η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Drive Park, Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2011

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης (Α.Ο.Θ.), πάντα συνεπής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που αναλαμβάνει, βρίσκεται στην τελική ευθεία  προετοιμασίας της εξ' αναβολής 36ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου. Πρόκειται για την τελευταία και πολύ σημαντική δεξιοτεχνία του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, καθώς είναι αυτή που θα αναδείξει τους νικητές στις κατηγορίες Α, Β και Γ για το 2011.

Στην κατηγορία Α, πρωτοπόρος είναι ο Καρατσομπαλίδης με Peugeot 106 και 92 βαθμούς, «απειλούμενος» πλέον μόνο από τον Πατσίλα με Citroen Saxo και 73 βαθμούς. Για την τρίτη θέση θα «κονταροχτυπηθούν» οι Παπαντωνίου με Fiat Uno, Γρηγοριάδης με Peugeot 106  και Μούτσος με Mazda MX5.

Στην κατηγορία Β, ο Οικονομίδης με Fiat Punto και 91 βαθμούς θα πρέπει να υπερασπιστεί την πρωτιά έναντι του Τσίμα με Corolla AE86 και 84 βαθμούς. Την τρίτη θέση της κατηγορίας εξασφάλισε ο Τσολακίδης με Nissan 200 SX και 56 βαθμούς.

Σχεδιάγραμμα Διαδρομής

Στην κατηγορία Γ, μάχη θα δώσουν για την πρωτιά ο Ραφαηλίδης με Opel Ascona και 89 βαθμούς έναντι του 1ου μέχρι στιγμής Μαυροκέφαλο με Opel Manta και 91 βαθμούς και του 3ου Ζάχαρη επίσης με Opel Manta και 73 βαθμούς.

Η κατηγορία Δ, δυστυχώς δεν μπόρεσε φέτος να έχει τις απαιτούμενες συμμετοχές ώστε να βαθμολογείται καθώς οι αγωνιζόμενοι φέτος ήταν μόλις δύο, ο Τόπτσης  με Opel Record Caravan και ο Σερσέμης με Peugeot.

Η δεξιοτεχνία θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 στην υψηλών προδιαγραφών πίστα καρτ «Drive Park» στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.  Η διαδρομή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε η δράση να εξελίσσεται μπροστά στους θεατές προσφέροντας μέγιστη απόλαυση σε όλους.

Ο Α.Ο.Θ. καλεί όλους τους αγωνιζόμενους που συμμετέχουν στο Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος αλλά και όλους όσους  θέλουν να δοκιμάσουν την επιδεξιότητά τους, να έρθουν να γιορτάσουμε μαζί το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

Η προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μας αφορά όλους. Στις 20 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας δεξιοτεχνίας του Επάθλου Δεξιοτεχνιών βορείου Ελλάδος.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Σπιτική Πίτα

Top Mag

Ποιος είναι Online

Έχουμε 87 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8201875