Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Δεξιοτεχνίες Αυτοκινήτων arrow 36η Δεξιοτεχνία arrow 36η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ.

36η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ.

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Κυριακή, 02 Οκτώβριος 2011

36η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ.

Κλείνει η αυλαία του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος με  την 36η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων του Α.Ο.Θ. να είναι η τελευταία διοργάνωση για το 2011.

Αναλυτική Βαθμολογία Επάθλου

Στην κατηγορία Α, πρωτοπόρος είναι ο Καρατσομπαλίδης με Peugeot 106 και 92 βαθμούς, «απειλούμενος» πλέον μόνο από τον Πατσίλα με Citroen Saxo και 73 βαθμούς. Για την τρίτη θέση θα «κονταροχτυπηθούν» οι Παπαντωνίου με Fiat Uno, Γρηγοριάδης με Peugeot 106 και Μούτσος με Mazda MX5.

Στην κατηγορία Β, ο Οικονομίδης με Fiat Punto και 91 βαθμούς θα πρέπει να υπερασπιστεί την πρωτιά έναντι του Τσίμα με Corolla AE86 και 84 βαθμούς. Την τρίτη θέση της κατηγορίας εξασφάλισε ο Τσολακίδης με Nissan 200 SX και 56 βαθμούς.

Στην κατηγορία Γ, μάχη θα δώσουν για την πρωτιά ο Ραφαηλίδης με Opel Ascona και 89 βαθμούς έναντι του 1ου μέχρι στιγμής Μαυροκέφαλο με Opel Manta και 91 βαθμούς και του 3ου Ζάχαρη επίσης με Opel Manta και 73 βαθμούς.

Η κατηγορία Δ, δυστυχώς δεν μπόρεσε φέτος να έχει τις απαιτούμενες συμμετοχές ώστε να βαθμολογείται καθώς οι αγωνιζόμενοι φέτος ήταν μόλις δύο, ο Τόπτσης  με Opel Record Caravan και ο Σερσέμης με Peugeot.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Σπιτική Πίτα

Top Mag

Ποιος είναι Online

Έχουμε 53 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8201833