Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Γραφείο Τύπου arrow Συνεντεύξεις

Συνεντεύξεις

Δημήτρης Κουμποτής – Ο Κυπελλούχος Πρόεδρος

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 7
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Κυριακή, 03 Απρίλιος 2016

Δημήτρης Κουμποτής
Δημήτρης Κουμποτής
Λάτρης των αγώνων ο Δημήτρης Κουμποτής απολαμβάνει την συμμετοχή συνδυάζοντας παράλληλα επιτυχίες, ενώ δεν σταματά να προσφέρει στο σπορ, όντας παλαιότερα και πρόεδρος του Α.Ο.Θ.

Είναι αποτελεσματικός, συγκεντρωτικός, μεθοδικός αλλά με αφοπλιστικό χαμόγελο και πρότυπη ηρεμία. Υπήρξε πρόεδρος του Α.Ο.Θ. την περίοδο 2010-2012 και «στέφθηκε» δις κυπελλούχος το 2015. Τον συναντήσαμε στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας Noesis, όπου μας μίλησε για την επίπονη αγωνιστική χρονιά 2015, την δύσκολη 3ετία πίσω από το τιμόνι του Α.Ο.Θ. και την σχέση που έχει με τους αγώνες αυτοκινήτου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο δεξιοτέχνης

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 1
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015

8imero/oiknomidis1.jpg

Ο πιο παλιός αλλά και ο πιο πετυχημένος δεξιοτέχνης στην Ελλάδα είναι μέλος του Α.Ο.Θ., ακούει στο όνομα Κώστας Οικονομίδης, είναι 59 ετών στην ταυτότητα και έφηβος στην καρδιά. Αγαπητός σε όλους, πολύ-πρωταθλητής δεξιοτέχνης με ήθος και πολυετή εθελοντική προσφορά στους αγώνες αυτοκινήτου.

Γεννήθηκε στο Οχυρό Δράμας το 1956, μεσαίος από τα τρία αδέρφια, έφυγε 13 χρονών στην Δράμα όπου εργαζόταν την ημέρα ως τσιράκι σε ηλεκτρολογείο και το βράδυ μαθήτευε σε νυχτερινό σχολείο. Ήρθε στην Θεσσαλονίκη το 1979 για να ανοίξει το πρώτο του μαγαζί στην οδό Καρακάση 10.

Τρία χρόνια μετά, το ανεγερθέν από τα τρία αδέρφια κτίσμα στην Αρχιάτρου Σαράντη 9, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων του Κώστα, το συνεργείο αυτοκινήτων του μεγαλύτερου Γιώργου και τον μικρότερο ηλικιακά αδερφό Ανέστη.

Μεγαλωμένοι και οι τρεις όπως μας είπε ο Κώστας μέσα στα σίδερα, «ο πατέρας μας είχε το μοναδικό τρακτέρ σε ολόκληρη την περιοχή», η ενασχόληση με τα αυτοκίνητα ήταν μια απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα...

Be Nice - Visual Arts TV Productions

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2013
Be Nice Η "Be Nice" - visual communication studio, εδρεύει στη Θεσσαλονίκη αλλά δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε σχετίζονται με την οπτική επικοινωνία και το σχεδιασμό. Οι εφαρμογές αφορούν έντυπο, web, προϊόντα. Στις μέρες μας που η εικόνα κατέχει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση εντυπώσεων, προκύπτει η ανάγκη στοχευόμενων λύσεων σε συνάρτηση με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς. Σκοπός μας να επιτύχουμε τη μεγίστη και λειτουργικότερη ανάδειξη της πληροφορίας, χωρίς όμως να παραβλέπουμε τις εκάστοτε παραμέτρους που αφορούν την κάθε περίσταση. Ξεκινώντας από τη χάραξη στρατηγικής μέχρι και τα τελικά παραδοτέα, μέλημα μας είναι να επιτύχουμε τα πιο αποδοτικά αποτελέσματα. Σε αυτό συμβάλει μια εξαίρετη ομάδα συνεργατών, φωτογράφων, τυπογράφων και προγραμματιστών. http://www.benice.gr/ Visual Arts TV Productions Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο των οπτικοακουστικών μέσων και τηλεοπτικών παραγωγών, εξυπηρετώντας όλη τη Μακεδονία, την υπόλοιπη Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η άρτια τεχνική κατάρτιση των στελεχών μας σε συνδυασμό με τα τελειότερα μηχανήματα εικόνας και ήχου μπορεί να εγγυηθεί την άψογη παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Όλοι εμείς στην Visual Arts εργαζόμαστε με τόλμη, είμαστε ακούραστοι και διαθέτουμε ΤΗΝ ΙΔΕΑ που μας διαφοροποιεί. http://www.visual-arts.gr/

Γιάννης Ψηφίδης - Ο Ξιφομάχος

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONOFFOFF / 5
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Σάββατο, 06 Νοέμβριος 2010

Γιάννης Ψηφίδης

Άρρηκτα συνδεδεμένος με τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ιδιαίτερα με αυτόν των αγώνων αυτοκινήτου συναντήσαμε τον Γιάννη Ψηφίδη στα γραφεία του Α.Ο.Θ., παρέα με τον νεαρό σε ηλικία γιο του Βασίλη. Για δύο ώρες, έχοντας μνήμη ελέφαντα και ευφράδεια λόγου κατάφερε να μας ταξιδέψει, πότε με συγκίνηση πότε με γέλιο, από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, τις αρχές της προσωπικής του αγωνιστικής πορείας και τις ενασχόλησής του με τα κοινά του Α.Ο.Θ., μέχρι και σήμερα.

Κείμενο: Γιώργος Παπαδόπουλος
Φωτογραφίες: Αρχείο Γιάννης Ψηφίδης

Αν και δεν ήταν από τα  ιδρυτικά μέλη του ομίλου, έγινε μέλος μερικούς μήνες μετά, η προσωπική του ζωή για περισσότερο από 40 συναπτά έτη είναι άμεσα συνδεμένη με τον Α.Ο.Θ. και τους αγώνες αυτοκίνητου.  Είναι ο άνθρωπος που στο άκουσμα πως υπάρχει πιθανότητα να κλείσει ο Α.Ο.Θ. κίνησε «θεούς και δαίμονες» για να τον κρατήσει εν ζωή. Κινητοποίησε παλιά και εν μέρει ιδρυτικά μέλη οργανώνοντας  μια άτυπη ομάδα η οποία είχε έναν και μόνο στόχο, την αναγέννηση του ομίλου. Η εκλογή του νέου Δ.Σ., η επιτυχής διοργάνωση του 39ου Ράλλυ Θερμαϊκού αλλά και η μεγάλη γιορτή, το 43ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ., αποδεικνύει έμπρακτα την επιτυχία της ομάδας να σώσει τον όμιλο κλείνοντας τα στόματα αυτών που τον είχαν ξεγραμμένο.  Από αυτήν την προσπάθεια γεννήθηκε και η Ε.Β.Α. (Επιτροπή Βετεράνων του Α.Ο.Θ.) που βρίσκετε κοντά στον όμιλο και βοηθάει στα μέτρα του δυνατού, «περισσότερο θεωρητικά παρά πρακτικά, δίνοντας όμως το παρών » όπως λέει και ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνέντευξη του Προέδρου του ΑΟΘ στο TV 100 για το 43ο Ράλλυ ΔΕΘ

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 1
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Παρασκευή, 17 Σεπτέμβριος 2010

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Helexpo ΔΕΘ

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 54 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8639705