Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Drifts arrow 2ο Drift ΑΟΘ

2ο Drift ΑΟΘ

2ο Drift ΑΟΘ - Οι 8 του τελικού

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 1
Έχει γραφτεί από Α.Ο.Θ.
Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018

North Greece Drift Cup Έκλεισαν και επίσημα οι συμμετοχές για το 2ο Drift του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης το οποίο αποτελεί και τον τελικό του επάθλου Drift Βορείου Ελλάδος. Οι συμμετοχές αν και κρίνονται λίγες για έναν τελικό αγώνα, παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά ποιοτικές.

Στα διπλά περάσματα οι pro της κατηγορίας Αναστάσιος Χάρκας και Χαράλαμπος Χρυσανθόπουλος αναμένεται να τραβήξουν όλα τα βλέμματα των θεατών που θα παρευρεθούν στην πίστα Drive Park στο Νέο Ρύσιο. Μαζί τους θα είναι και οι Κωνσταντίνος Πούλιος και Ιωάννης Φουντούκης οι οποίοι έρχονται φυσικά για να προσφέρουν υπέροχο θέαμα και γιατί όχι να κερδίσουν και τον αγώνα.

Στα μονά περάσματα, που οι περισσότεροι ξέρουν την κατηγορία σαν Street Legal, οι Κωνσταντίνος Ζάρμπαλης, Δημήτριος Περγούλης, Αλέξανδρος Πλανάκης και Νικόλαος Φίστας θα μονομαχήσουν κάνοντας τρία συνεχόμενα περάσματα προκειμένου να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία και την νίκη στην κατηγορία αυτή. Αξίζει να σημειωθεί πως στην κατηγορία αυτή τα οχήματα είναι δρόμου και όχι τροποποιημένα όπως στην PRO.

Οι αγωνιζόμενοι υπόσχονται θέαμα και η οργάνωση είναι πανέτοιμη για όλα. Εσύ θα λείπεις από αυτήν την γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού?

2ο Drift ΑΟΘ - Δήλωση Συμμετοχής

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Έχει γραφτεί από Α.Ο.Θ.
Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018

North Greece Drift Cup Η οργανωτική επιτροπή του 2ου Drift του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης σας ενημερώνει ότι έχουν ανοίξει και επίσημα στο Ηλεκτρονικό Σύστημα της ΟΜΑΕ (ΣΔΔΑ) οι συμμετοχές για το Drift του ΑΟΘ και θα διαρκέσουν έως και την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 23:59.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 140€ (40€ στο ΣΔΔΑ και 100€ στην λέσχη) για τα διπλά περάσματα, στα 100€ (30€ στο ΣΔΔΑ και 70€ στην λέσχη) για τα μονά και αν κάποιος θέλει να συμμετέχει και στα 2 το κόστος είναι στα 200€ (70€ στο ΣΔΔΑ και 130€ στην λέσχη).

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας μετράει για το έπαθλο Drift Βορείου Ελλάδος και θα ισχύσει ο Τεχνικός Κανονισμός Drift του 2018 αναφορικά με τα ελαστικά κεφάλαιο 6 παράγραφος 3 όπου προβλέπει ότι το treadwear των ελαστικών οφείλει να είναι μεγαλύτερο ή ίσο με το 240.

Σε περίπτωση που αθλητής επιθυμεί να συμμετέχει με διαφορετικά ελαστικά, θα του επιτραπεί η συμμετοχή αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΗΣΕΙ στα τελικά αποτελέσματα του επάθλου.

2ο Drift ΑΟΘ - Ειδικός Κανονισμός

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 1
Έχει γραφτεί από Α.Ο.Θ.
Πέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018

North Greece Drift Cup Ο καιρός πλησιάζει και ήρθε σιγά σιγά η ώρα για να ανακοινωθεί και ο ειδικός κανονισμός του 2ου Drift ΑΟΘ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στην γνώριμη πίστα του Drive Park στο Νέο Ρύσιο.

Ο Αγώνας αποτελεί τον τελικό του Επάθλου Drift Βορείου Ελλάδος και αναμένεται να προσελκύσει δυνατές συμμετοχές.

Εντός της εβδομάδος θα ανακοινωθούν και οι τελικές λεπτομέρειες του αγώνα (δήλωση συμμετοχής, τελικά ωράρια) καθώς και η αφίσα του αγώνα.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τον ειδικό κανονισμό.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Helexpo ΔΕΘ

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 85 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8639739