Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού

47η Δεξιοτεχνία

47η Δεξιοτεχνία - Αποτελέσματα

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 3
Έχει γραφτεί από Α.Ο.Θ.
Κυριακή, 24 Ιούνιος 2018

Με τον καιρό να κάνει τα δικά του τερτίπια ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η 47η Δεξιοτεχνία του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης εντός του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Η ημέρα ξεκίνησε με την βροχή να κάνει την εμφάνισή της γεμίζοντας με σκέψη τους διοργανωτές σχετικά με το τι θα γίνει στον αγώνα. Οι αγωνιζόμενοι άρχισαν να έρχονται σιγά – σιγά και να δηλώνουν συμμετοχή με τον τελικό αριθμό να φτάνει στις 34 αξιόλογες συμμετοχές. Ο τεχνικός έλεγχος ολοκληρώθηκε στις 10:45 παράλληλα με το τέλος της βροχής.

Στο διάλλειμα μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου σκέλους ο καιρός έδειξε τα δόντια του αλλά τελικά η βροχή δεν επισκέφτηκε τον χώρο της δεξιοτεχνίας με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Μπορείτε να πατήσετε εδώ για δείτε τα αποτελέσματα.

47η Δεξιοτεχνία - Προσφορά Χορηγού

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONOFF / 3
Έχει γραφτεί από Α.Ο.Θ.
Σάββατο, 23 Ιούνιος 2018

22 Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης έλαβε ενημέρωση από τον χορηγό της δεξιοτεχνίας κο Εικοσιδυό Δημήτριο και την εταιρία 22 Σουβλάκια για την εξής προσφορά:
Κάθε οδηγός που θα λάβει την 4η θέση στην κατηγορία του, κατά την διάρκεια της 47ης δεξιοτεχνίας, θα λάβει ως δώρο την δυνατότητα να επισκευθεί το κατάστημα 22 Σουβλάκια στην Πλατεία Αριστοτέλους και να γευθεί σε σουβλάκια τον αριθμό συμμετοχής του.

Τον ευχαριστούμε πολύ!

47η Δεξιοτεχνία - Δελτίο Πληροφοριών

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Έχει γραφτεί από Α.Ο.Θ.
Σάββατο, 23 Ιούνιος 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ 1

Κατόπιν ενημέρωσής μας από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος Παρατηρητής του Αγώνα και Πρόεδρος Αγωνοδικών ορίζεται ο κος Χαρατάσος Φώτιος

Ο Αγωνοδίκης κος Χατζηαντωνίου Νικόλαος αντικαθίσταται από τον κο Μαραντζίδη Παναγιώτη

47η Δεξιοτεχνία - Δελτίο Τύπου

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 2
Έχει γραφτεί από Α.Ο.Θ.
Τετάρτη, 13 Ιούνιος 2018

Η Αφίσα Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Helexpo – ΔΕΘ και με την έγκριση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει την 47η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων ,μετά από πολλά χρόνια , εντός της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.
Ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος.
Έτσι την Κυριακή 24 Ιουνίου και ώρα 11:00 στον υπαίθριο χώρο μεταξύ των περιπτέρων 8 & 7 εντός του εκθεσιακού κέντρου θα πραγματοποιηθεί η 47η Δεξιοτεχνία του ΑΟΘ.
Οι εγγραφές άνοιξαν επίσημα σήμερα στο ηλεκτρονικό σύστημα της ΟΜΑΕ και θα κλείσουν την Τετάρτη 20 Ιουνίου. Παράλληλα όσοι επιθυμούν θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή την Κυριακή 24 Ιουνίου θα μπορούν να το κάνουν στην γραμματεία της δεξιοτεχνίας μέχρι και τις 10:00.
Ο Τεχνικός Έλεγχος θα πραγματοποιηθεί 08:30-10:00.
Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε φυσικό πρόσωπο με άδεια οδήγησης εν ισχύ και αυτοκίνητο με άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια εν ισχύ. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση όλων παρακαλούνται  όσοι μπορούν και θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή πριν την Κυριακή του αγώνα.
ο κόστος συμμετοχής είναι 60€ και όσοι δηλώσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα θα πληρώσουν με κάρτα τα 20€ και τα υπόλοιπα στην γραμματεία. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή την Κυριακή θα πληρώσουν τα 60€ στην γραμματεία.
Σας περιμένουμε όλους!!!!!!

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τον κανονισμό, εδώ για την αφίσα σε υψηλή ανάλυση και εδώ για το σχέδιο.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 52 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8550339