Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού

44η Δεξιοτεχνία

44η Δεξιοτεχνία -Χρόνο ημέρας ο Καβατσικλής Θεόδωρος

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 2
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2016

44_dexiotexnia/kavatsiklisvi1.jpg

Απόλυτα πετυχημένη κρίνεται  η διεξαγωγή της 44ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ. σήμερα Κυριακή 30 Οκτωβρίου στην πίστα καρτ “Drive Park” στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Καταρχήν ο καιρός δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος, ο αέρας δεν έδιωξε μόνο τα όποια σύννεφα βροχής αλλά καθάρισε την ατμόσφαιρα μετατρέποντας την σημερινή ημέρα σε μια ηλιόλουστη Φθινοπωρινή Κυριακή. Δεύτερον με σύμμαχο τον καιρό η ανταπόκριση των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού ήταν για άλλη μια φορά μαζική. Τρίτον ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους αθλητές ήταν εκπληκτικός με διαδοχικές πρωτιές και διαφορές στο εκατοστό του δευτερολέπτου.

Διαβάστε περισσότερα...

44η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων - Σκέψου πριν οδηγήσεις

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2016

44_dexiotexnia/afisa44dexiotexnia_cr.jpg
Με τέσσερα εικονίδια, τα οποία κοσμούσαν και τα αυτοκόλλητα στις πόρτες των αγωνιστικών στο 49ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ., προωθεί ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης αυτό που όλοι οι αθλητές του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και οι λέσχες που διοργανώνουν τους αγώνες έχουν ως γενική αρχή. Σκεφτόμαστε πριν οδηγήσουμε… Δεν πίνουμε αλκοόλ, δεν παίρνουμε φάρμακα τα οποία μπορούν να επηρεάσουν την ικανότητα μας για οδήγηση και φυσικά λέμε όχι στις κάθε είδους ναρκωτικές ουσίες. Αυτό το μήνυμα προωθεί η αφίσα της 44ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων την οποία θα διοργανώσει ο Α.Ο.Θ.  την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στην πίστα καρτ “Drive Park” στο Νέο Ρύσιο της Θεσσαλονίκης. Η είσοδος είναι ελεύθερη και το θέαμα αναμένεται να είναι συναρπαστικό.

44η Δεξιοτεχνία Δήλωση Συμμετοχής

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 1
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Σάββατο, 15 Οκτώβριος 2016

44_dexiotexnia/afisa44dexiotexniavi1.jpg
Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει την 44η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στην πίστα καρτ «Drive Park» στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Το παράβολο ανέρχεται στα 60€ και δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε φυσικό πρόσωπο με άδεια οδήγησης εν ισχύ και αυτοκίνητο με άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια εν ισχύ. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση όλων παρακαλούνται  όσοι μπορούν και θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή πριν την Κυριακή του αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα...

44η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 1
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2016


Η 44η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων η οποία προσμετρά στο Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος και θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 στην πίστα καρτ Drive Park στο Νέο Ρύσιο. Μείνετε συντονισμένοι για το Συμπληρωματικό Κανονισμό και το Σχέδιο του αγώνα

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Helexpo ΔΕΘ

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 42 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8650314