Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού

43η Δεξιοτεχνία

Από αέρος

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 2
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Πέμπτη, 31 Μάρτιος 2016

logos/aoth.png

Ευχαριστούμε την Sky Art Productions για την διάθεση του video που αφορά στην 43η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στην πίστα Kart House στον Λαγκαδά.

Χρόνο ημέρας ο Δημήτρης Καρατσομπαλίδης

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Κυριακή, 20 Μάρτιος 2016

8imero/grumpy2.jpg

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  εκκίνησε το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος. Την υποχρέωση να διοργανώσει τον πρώτο αγώνα του θεσμού ανέλαβε και έφερε εις πέρας ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.  Την παρότρυνση το παιχνίδι να παιχτεί στην πίστα και όχι στην κονσόλα ακολούθησαν τελικά 46 αθλητές οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή στην 43η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων. Σημαντικό ρόλο έπαιξε, όπως ήταν αναμενόμενο,  το δικαίωμα έκδοσης ημερήσιας άδειας αθλητού, καθώς το 65%  των συμμετοχών εκμεταλλεύτηκε τη νέα ρύθμιση που αφορά μόνο σε αθλοπαιδιές.  Τους συμμετέχοντες θαύμασαν και χειροκρότησαν πολλές εκατοντάδες θεατές οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι τον υπέροχο ανοιξιάτικο καιρό τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα...

43η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων... η εκπλήρωση μιας ξεχωριστής ευχής

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Πέμπτη, 17 Μάρτιος 2016

8imero/makeawishposter2.jpg

Αποκτάς δύναμη προχωρώντας «Vires acquirit eundo». Ήταν ο Βεργίλιος (ρωμαίος ποιητής 70 π.χ. – 19 π.χ.) ο οποίος είπε πως αποκτάς δύναμη προχωρώντας, εμπνέοντας εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο να υπερβούν εαυτό και να  προχωρήσουν αποκτώντας δύναμη ακριβώς από αυτήν την ίδια την υπέρβαση. Έτσι και οι οδηγοί αγώνων υπερβαίνουν εαυτό κάθε φορά που συμμετέχουν σε έναν αγώνα και αποκτούν δύναμη προχωρώντας στροφή με στροφή μέχρι τον τερματισμό.

Διαβάστε περισσότερα...

Γραμματεία - Δήλωση Συμμετοχής

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Τετάρτη, 16 Μάρτιος 2016

logos/aoth.png

Την Κυριακή 20 Μαρτίου, στην πίστα kart house στο 2ο χλμ. Λαγκαδά – Κολχικό, θα ακουστεί ο εναρκτήριος βρυχηθμός των αγωνιστικών της 43η Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων. Για να συμβεί αυτό οι αγωνιζόμενοι  θα πρέπει να έχουν δηλώσει συμμετοχή το αργότερο έως τις 9.30 το πρωί της Κυριακής.  Η γραμματεία του Αυτοκινητιστικού  Ομίλου Θεσσαλονίκης θα λειτουργεί στην ευθεία εκκίνησης της πίστας.

Παίξε το παιχνίδι στην πίστα όχι στην κονσόλα

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 2
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Δευτέρα, 14 Μάρτιος 2016

43dexiotexnia1.jpg

Στο επιτρέπει η ευκολία με την οποία εκδίδεται και πάλι το δελτίο αθλητή ημέρας. Οι ευεργετικές για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό επιπτώσεις είναι ορατές καθώς σε τοπικό επίπεδο αρκετοί θα λειτουργήσουν αυθόρμητα.  Θα αφήσουν πίσω τους άλλη μια ρυτιδιασμένη Κυριακή και θα κατευθυνθούν προς την πίστα «kart house» στο 2ο χλμ. Λαγκαδά – Κολιχκό για να δηλώσουν συμμετοχή στην 43η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων την οποία διοργανώνει  ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 49 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8550614