Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού

42η Δεξιοτεχνία

42η Δεξιοτεχνία

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 ο Α.Ο.Θ., θα διοργανώσει στην πίστα "drive park" στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, την 42η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων & Ατομική Χρονομέτρηση. Ο αγώνας προσμετρά στο Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος.

Έντυπα

Αποτελέσματα 42ης Δεξιοτεχνίας & Ατομικής Χρονομέτρησης

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2015

Σαλωνίδης Γιώργος με Ascona B Δήμου Αλέξανδρος με Toyota Starlet
Επηρεασμένοι από τα καιρικά φαινόμενα διεξήχθησαν  η 42η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων και ο αγώνας  Ατομικής Χρονομέτρησης την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στην πίστα Drive Park στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Από νωρίς το πρωί η πολύ έντονη βροχόπτωση άφησε εν αμφιβόλω οργανωτές και συμμετέχοντες για το αν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί  ο αγώνας. Αφού σταμάτησε η βροχή, το κύριο ζήτημα που απασχολούσε την οργανωτική επιτροπή ήταν η ασφάλεια των αθλητών αλλά και των στελεχών της οργάνωσης. Χρειάστηκε πάνω μία ώρα εωσότου «δείξει» ο καιρός τις προθέσεις του στεγνώνοντας σταδιακά την πίστα και χαροποιώντας όλους με τις πρώτες δυνατές ηλιαχτίδες.

Διαβάστε περισσότερα...

42η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων & Ατομική Χρονομέτρηση Συμμετοχές

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 3
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Παρασκευή, 09 Οκτώβριος 2015

dexiotexnies/42dexiotexnia01.jpg

Με 26 συμμετοχές θα διεξαχθεί  η 42η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στην πίστα καρτ «Drive Park» στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.
Στην Α’ Κατηγορία, συμμετέχουν πέντε αθλητές, απουσιάζουν όμως ο 2ος και ο 3ος της βαθμολογίας, δίνοντας την ευκαιρία στον πρωτοπόρο Καρατσομπαλίδη Δημήτρη  με Peugeot 106 Rallye να ξεφύγει του ανταγωνισμού.  Στην Β’ Κατηγορία το παρών δίνουν εννέα  αγωνιζόμενοι με τον Οικονομίδη Κώστα να έχει ξεφύγει βαθμολογικά με το Fiat Punto.  Έτσι την μάχη για την 2η και 3η θέση της κατηγορίας θα δώσουν οι Λογδανίδης Χαράλαμπος με BMW Z3  και Μούτσος Χρήστος με Nissan 200SX.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΘΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα...

42η Δεξιοτεχνία - Συμμετοχές

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Πέμπτη, 08 Οκτώβριος 2015

dexiotexnies/42dexiotexnia01.jpg

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf τις συμετοχές της 42ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων καθώς και του αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στην πίστα "Drive Park" στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

42η Δεξιοτεχνία - Ειδικός Κανονισμός

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 1
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2015

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf τους ειδικούς κανονισμούς της 42ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων και του Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης των οποίων η διεξαγωγή θα γίνει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στην πίστα "Drive Park" στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

Ειδικός Κανονισμός Δεξιοτεχνίας

Ειδικός Κανονισμός Ατομικής Χρονομέτρησης

Α.Ο.Θ. - Ατομική Χρονομέτρηση

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 3
Έχει γραφτεί από ΑΟΘ
Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015

Α.Ο.Θ. - Ατομική Χρονομέτρηση Α.Ο.Θ. - Ατομική Χρονομέτρηση

Μια από τις πιο αγνές και οικονομικότερες  μορφές αγώνα κόντρα στο χρονόμετρο είναι οι αγώνες ατομικής χρονομέτρησης. Αρχικά αυτόνομοι, οι αγώνες ατομικής χρονομέτρησης αναγκάστηκαν να προσαρμοστούν στα οικονομικά δεδομένα της εποχής και να ενταχθούν στους αγώνες δεξιοτεχνίας ή drift.

Η ιδιομορφία των αγώνων ατομικής χρονομέτρησης είναι πως δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ερασιτεχνών οδηγών αγώνων. Ήτοι, σημαίνει πως το κόστος προετοιμασίας του αυτοκινήτου  είναι προσιτό και εξαρτάται από την επιθυμία και το πορτοφόλι του κάθε αγωνιζόμενου.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Top Mag

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 39 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8550470