Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού

38η Δεξιοτεχνία

38η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ. – Χρόνο ημέρας ο Κώστας Οικονομίδης

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2012

Στην πίστα «Kart House» στον Λαγκαδά, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, η τελευταία πράξη που αφορούσε στο Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος. Με σύμμαχο τον καιρό, όντας τέλη Οκτωβρίου, η προσέλευση των θεατών ήταν απόλυτα ικανοποιητική.

Η τοπική κοινωνία «αγκάλιασε» για άλλη μια φορά το εγχείρημα του Α.Ο.Θ., υπενθυμίζοντας πως είναι μεγάλη η ανάγκη για τέτοιου είδους διοργανώσεις στην περιφέρεια. Αντίθετα οι συμμετοχές κρατήθηκαν σε χαμηλό επίπεδο αριθμητικά, ποιοτικά όμως οι 22 αγωνιζόμενοι κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους θεατές.

Διαβάστε περισσότερα...

38η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ.

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2012

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης διοργανώνει την 38η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στην πίστα "Καρτ House" στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε φυσικό πρόσωπο με άδεια οδήγησης του Υπουργείου Συγκοινωνιών και έγκυρη αγωνιστική άδεια της ΕΘΕΑ.

Σχέδιο Δεξιοτεχνίας

Όσοι δεν έχουν αγωνιστική άδεια (License) μπορούν να προμηθευτούν License ημέρας στην γραμματεία του αγώνα. Η δεξιοτεχνία περιλαμβάνει ως είθισται δύο σκέλη με το πρώτο να ξεκινά στις 12.00. Ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί από τις 09.00 έως τις 11.00 στην πίστα "Καρτ House".

Πρόκειται για τον προτελευταίο αγώνα του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος με υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς και στις τρεις βαθμολογούμενες κατηγορίες τα δεδομένα είναι ακόμα «ρευστά».

Διαβάστε περισσότερα...

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Helexpo ΔΕΘ

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 67 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8650344