Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού

36η Δεξιοτεχνία

36η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων - Χρόνο ημέρας ο Κώστας Οικονομίδης

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2011

Κώστας Οικονομίδης Fiat Punto
Κώστας Οικονομίδης Fiat Punto

Με την  διοργάνωση της 36ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων του Α.Ο.Θ., την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Drive Park του N. Ρυσίου, έκλεισε το Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος για το 2011. Η τελευταία δεξιοτεχνία της χρονιάς τα είχε όλα, ανάδειξη των νικητών για το 2011, πολύ καλές καιρικές συνθήκες,  πρωτοποριακή σχεδίαση  της διαδρομής και τέλος μια γεύση από το εντυπωσιακό stunt show των sxs.


Αποτελέσματα Δεξιοτεχνίας

Βαθμολογία Επάθλου Δεξιοτεχνιών Β.Ε.

Διαβάστε περισσότερα...

SXS (Stunt Xtreme Show)

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Σάββατο, 19 Νοέμβριος 2011

dexiotexnies/gpimages.jpg
Stunt Xtreme Show

Στην 36η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων την Κυριακή 20 Νοεμβρίου προμηνύονται σκληρές μάχες με το χρονόμετρο, το θέαμα όμως δεν θα σταματήσει εκεί. Ανάμεσα στα 2 σκέλη και τις μάχες των αγωνιζομένων με το χρονόμετρο, οι θεατές θα μπορέσουν να απολαύσουν και μάχες με την βαρύτητα αλλά και τους νόμους της φυσικής. Για αυτό θα φροντίσει η ομάδα του Δημήτρη Coco,  SXS (Stunt Xtreme Show) οι οποίοι αψηφούν τα γνωστά και κάνουν εκπληκτικά stunt με δίτροχα αλλά και τετράτροχα οχήματα.

Όλοι λοιπόν στην πίστα Drive Park στο Νέο Ρύσιο θεσσαλονίκης...

36η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Drive Park, Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2011

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης (Α.Ο.Θ.), πάντα συνεπής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που αναλαμβάνει, βρίσκεται στην τελική ευθεία  προετοιμασίας της εξ' αναβολής 36ης Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτου. Πρόκειται για την τελευταία και πολύ σημαντική δεξιοτεχνία του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος, καθώς είναι αυτή που θα αναδείξει τους νικητές στις κατηγορίες Α, Β και Γ για το 2011.

Στην κατηγορία Α, πρωτοπόρος είναι ο Καρατσομπαλίδης με Peugeot 106 και 92 βαθμούς, «απειλούμενος» πλέον μόνο από τον Πατσίλα με Citroen Saxo και 73 βαθμούς. Για την τρίτη θέση θα «κονταροχτυπηθούν» οι Παπαντωνίου με Fiat Uno, Γρηγοριάδης με Peugeot 106  και Μούτσος με Mazda MX5.

Στην κατηγορία Β, ο Οικονομίδης με Fiat Punto και 91 βαθμούς θα πρέπει να υπερασπιστεί την πρωτιά έναντι του Τσίμα με Corolla AE86 και 84 βαθμούς. Την τρίτη θέση της κατηγορίας εξασφάλισε ο Τσολακίδης με Nissan 200 SX και 56 βαθμούς.

Σχεδιάγραμμα Διαδρομής

Διαβάστε περισσότερα...

36η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ.

Αξιολόγηση χρηστών: OFFOFFOFFOFFOFF / 0
Έχει γραφτεί από Γιώργος Παπαδόπουλος
Κυριακή, 02 Οκτώβριος 2011

36η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων Α.Ο.Θ.

Κλείνει η αυλαία του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος με  την 36η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων του Α.Ο.Θ. να είναι η τελευταία διοργάνωση για το 2011.

Αναλυτική Βαθμολογία Επάθλου

Στην κατηγορία Α, πρωτοπόρος είναι ο Καρατσομπαλίδης με Peugeot 106 και 92 βαθμούς, «απειλούμενος» πλέον μόνο από τον Πατσίλα με Citroen Saxo και 73 βαθμούς. Για την τρίτη θέση θα «κονταροχτυπηθούν» οι Παπαντωνίου με Fiat Uno, Γρηγοριάδης με Peugeot 106 και Μούτσος με Mazda MX5.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Helexpo ΔΕΘ

Cook at Home

Moto Market

maxxis tyres

Σπιτική Πίτα

Ποιος είναι Online

Έχουμε 44 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8650479