Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Κύριο Μενού
Αρχική arrow Αγώνες arrow Αναβάσεις arrow 3η Ανάβαση Λιβάδι arrow 3η Ανάβαση Λιβαδίου - Το Recap των πρωταγωνιστών

3η Ανάβαση Λιβαδίου - Το Recap των πρωταγωνιστών

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONONON / 1
Φτωχό Αριστο 
Έχει γραφτεί από Α.Ο.Θ.
Πέμπτη, 31 Μάιος 2018

Απονομή Αγώνα Με μεγάλη επιτυχία, αν και με τον καιρό να παίζει τα δικά του παιχνίδια, ολοκληρώθηκε η 3η Ανάβαση Λιβαδίου.
Οι προγνώσεις για όλη την εβδομάδα έδιναν βροχή και το Σάββατο και την Κυριακή του αγώνα, αλλά τελικά μας έκανε την χάρη και εμφανίστηκε ένας ολόλαμπρος ήλιος. Οι κύριες προετοιμασίες ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή το βράδυ και έτσι το Σάββατο το πρωί η οργάνωση είχε να προβληματιστεί με μικρά θέματα και διορθώσεις τις τελευταίας στιγμής.
Στις 08:00 όλα ήταν έτοιμα, για να υποδεχθούν τους πρωταγωνιστές της Ανάβασης τους αγωνιζόμενους. Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος των 33 αγωνιστικών ολοκληρώθηκε με μικρή καθυστέρηση και αυτό γιατί υπήρχαν αρκετοί νέοι αγωνιζόμενοι, οι οποίοι και έπρεπε να περάσουν φυσικό έλεγχο για να μπορέσουν οι Τεχνικοί Έφοροι να καταγράψουν σωστά τα στοιχεία των οχημάτων τους. Παράλληλα με τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο άρχισαν να αναπτύσσονται και τα μέτρα ασφαλείας. Ασθενοφόρα, Γερανοφόρα και Πυροσβεστικά έλαβαν τις θέσεις τους παρέα με τους κριτές της διαδρομής και με την υποστήριξη της Τροχαίας Θεσσαλονίκης στις 10:00 ο δρόμος σφραγίστηκε και παραδόθηκε στην χρήση των οχημάτων της οργάνωσης και των αγωνιστικών.
Η πρώτη πιστολιά, για το σκέλος των δοκιμαστικών, ακούστηκε περίπου στις 11 και 30 με το αγωνιστικό με τον αριθμό 1 να παίρνει την θέση του στην αφετηρία για να ξεκινήσει την χρονομέτρηση. Οι διελεύσεις ανά σκέλος συνεχίστηκαν με καλό ρυθμό και, ενώ υπήρξε μία άτυχη στιγμή με έναν αγωνιζόμενο, τα δοκιμαστικά ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 15:00, με τους περισσότερους αγωνιζόμενους να κάνουν 3 σκέλη δοκιμών και να δίνουν ραντεβού για την Κυριακή το πρωί.
Περνώντας τώρα στην Κυριακή, και αφού λύθηκε το ηλεκτρολογικής φύσεως πρόβλημα που το Σάββατο δεν επέτρεψε την έκδοση των αποτελεσμάτων στον τερματισμό, περάσαμε το κυρίως γεύμα του Σαββατοκύριακου, τον αγώνα. Εκεί όλα κύλισαν ομαλά, με τους αγωνιζόμενους να δείχνουν ευχαριστημένοι από την διαδρομή και τον έντονο συναγωνισμό μεταξύ τους.
Μετά τον τερματισμό και τον τελικό τεχνικό έλεγχο που διεξήχθη στον χώρο του park ferme, αγωνιζόμενοι, service, οργάνωση και θεατές ανέβηκαν στο όμορφο χωριό του Λιβαδίου για την απονομή, κλείνοντας αυτό το όμορφο Σαββατοκύριακο.
Σε αυτό το σημείο ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης θέλει να ευχαριστήσει με την σειρά όλους τους αγωνιζόμενους που τον τίμησαν και έλαβαν μέρος στον αγώνα του: Μαρία Κυρλαγκίτση, Γεώργιο Σιόμο, Χρήστο Βεζύρη, Κωνσταντίνο Καρακατσάνη, Κωνσταντίνο Αναγνωστάκη, Χαράλαμπος Ευθυμιάδη, Παντελή Ευθυμίου, Κωνσταντίνο Καρλιώτη, Θεόφιλο Κατσώνη, Κωνσταντίνο Κουτσοδήμο, Αθανάσιο Στεργιάδη, Σάββα Βλαχάκη, Παύλο Βοτζάκη, Βασίλειο Μπιλαδέρη, Μιχαήλ – Χρήστο Παρασκευά, Γεώργιο Σανίδα, Ιωάννη Γαλάνη, Μιχαήλ Σταυρίδη, Αχιλλέα Λάκη, Αλέξανδρο Δήμο, Θεόδωρο Παπαβασιλείου, Παναγιώτη Χρυσαφίδη, Γεώργιο Παρασκευαΐδη, Βασίλειο Φυγκιώρη, Γρηγόριο Ρακιτζή, Νικόλαο Αντωνιάδη, Κωνσταντίνο Δαλακάκη, Δημήτριο Κακαράτζα, Βασίλειο Καντερή, Γρηγόριο Κορίνθιο, Ευάγγελο Κωνσταντινίδη, Σγουρή Μπαλάση και Αθανάσιο Σιδέρη.
Επόμενο ραντεβού για το πρωτάθλημα αναβάσεων Βορείου Ελλάδος ο αγώνας της Δράμας στις 16&17 Ιουνίου.

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τα video μας στο YouTube Δείτε το κανάλι μας στο Livestream Τελευταία νέα σε RSS

Σπιτική Πίτα

Top Mag

Ποιος είναι Online

Έχουμε 43 επισκέπτες σε σύνδεση

Αριθμός επισκέψεων από 16.8.2010

Επισκέπτες: 8183413